Ο μικρός... μεγάλωσε
Ο Γιώργος Μασούρας συμπλήρωσε 100 επαγγελματικές συμμετοχές, το «γιόρτασε» με γκολ στο Αγρίνιο και το Match Review του gazzetta.gr σας μεταφέρει την ιστορία της ζωής πιτσιρικά που δείχνει ποδοσφαιρικό θράσος.
Υπάρχουν πολλές φορές που στην ζωή πρέπει να κυνηγάς το όνειρό σου. Κόντρα σε κάθε αντιξοότητα και δυσκολία, θυσιάζοντας ελεύθερο χρόνο και χαρές της στιγμής. Αν κάποιος ... σκέφτεται έτσι, καλό θα ήταν να... συμβουλευτεί και τον Γιώργο Μασούρα. Ετσι για να παίρνει ιδέες και κουράγιο. Πώς δεν είναι ο μόνος, Ναι, μην σας κάνει εντύπωση πως πρόκειται για ένα παιδί μόλις 23 ετών. Από την δική του ιστορία, όλοι μας έχουμε κάτι να πάρουμε.
Ισως το ότι είναι γεννημένος Πρωτοχρονιά, να τον κάνει ξεχωριστό. Ποιος ξέρει; Μόνο το μέλλον. Για το παρών όμως έχει «δουλέψει» πολύ και με στιγμές όπως την προχθεσινή στο ματς με τον Παναιτωλικό, έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται δικαιωμένος. Ο νεαρός εξτρέμ δεν βρέθηκε ξαφνικά ένα πρωί στη Νέα Σμύρνη. Αν και πιτσιρικάς, ήδη πέρασε πολλά.
Στο μικρό χωριό Κεχρινιά που γεννήθηκε, είναι κοντά στην Αμφιλοχία, οι επιλογές για κάθε παιδί είναι περιορισμένες. Οπως δυστυχώς σε όλη την επαρχία. Στην τοπική Ομόνοια έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, όμως σε πρώτο πλάνο για εκείνον και την οικογένειά του πέρασαν οι σπουδές του. Ετσι σε ηλικία 14 ετών βρέθηκε στην Αθήνα και έμεινε στην θεία του. Συνέχισε στο γυμνάσιο, στο λύκειο και πέρασε με άνεση στο Παιδαγωγικό Αθηνών. Ομως η μπάλα είναι...σαράκι. Δεν κόβεται εύκολα. Ετσι βρέθηκε στις ακαδημίες του Απόλλων Σμύρνης και άρχιζε να ξεχωρίζει.
Η είσοδός του στο Πανεπιστήμιο άνοιξες νέους δρόμους μπροστά του. Αλλά είπαμε. Το ποδόσφαιρο... ποδόσφαιρο. Και κάπου εδώ κάνει ο ο παράγοντας τύχη την εμφάνισή του. Αν ο φίλος του Μίχας δεν είχε τον πατέρα του στον Ηλυσιακό, τώρα δεν θα γράφαμε εμείς για εκείνον και εσείς δεν θα διαβάζετε για αυτόν. Βασικά θα ήταν ακόμη ένα ταλέντο που... χάθηκε. Μέσω αυτού πήγε στους «κίτρινους» των Ιλισίων. Εκ των κορυφαίων στην ξέφρενη πορεία τους από την τότε Δ' Εθνικη στην Γ', ντεμπουτάρισε σε επαγγελματικό επίπεδο στις 15 Σεπτεμβρίου του 2013 σε ένα ματς κόντρα στον Περαμαϊκό. Η χρονιά 2013/14 ήταν πολύ καλή για εκείνον, ο Πανιώνιος αναζητούσε μικρούς λόγω του περιορισμού μεταγραφών που είχε και έτσι το καλοκαίρι του 2014 βρέθηκε στην Πλατεία. Την Κυριακή συμπλήρωσε 100 επαγγελματικές συμμετοχές και το γιόρτασε με γκολ, εκ των οποίων οι 72 είναι με την «κυανέρυθρη» φανέλα.

Απλό παιδί, μένει στο Ιλιον με την αδερφή του και έχει βάλει σκοπό εκτός του ποδοσφαίρου να συνεχίσει τις σπουδές του και να πάρει το πτυχίο του. Τον φαντάζεστε δάσκαλο να παραδίδει μάθημα; Οσοι τον ξέρουν πιστεύει πως το... έχει. Ο ελεύθερος χρόνος λίγος. Παράλληλα ασχολείται πολύ με την γυμναστική ώστε να δυναμώσει και αραιά και που θα βγει για έναν καφέ με φίλους ή θα πάει σινεμά με καλή παρέα. Οποτε μπορεί επισκέπτεται την γενέτειρά του. Για τους δικούς του ανθρώπους άλλωστε είναι ο «Καφκαλάκης». Ο μύθος λέει πως τον φωνάζουν έτσι... ελέω του ξάδερφού του, που είναι συνονόματος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
