Οι Ατρόμητοι δεν τα παρατούν ποτέ!

Νίκος Μαρούδας
Οι Ατρόμητοι δεν τα παρατούν ποτέ!

bet365

Όταν σε λένε Ατρόμητο, δεν μπορεί να σε φοβίσει τίποτα! Το Match Review του gazzetta.gr, καταγράφει πως οι Περιστεριώτες «χτυπούν» μετά το 70', αλλά και την επίθεση που επέστρεψε.

Ατρόμητος: Αυτός που δεν τρομάζει μπροστά στον κίνδυνο. Αυτή είναι η ερμηνεία της λέξης και ταιριάζει όσο τίποτα φέτος στην ομάδα του Περιστερίου. Ατρόμητος όνομα και πράγμα! Το έκανε με τον Ηρακλή, το έκανε με την ΑΕΚ, το έκανε και με τον ΠΑΟΚ!

Μπορεί στον Κορακάκη, να μην αρέσει, αλλά το όνομα του τον προκαλεί. Ατρόμητος, θέλει πάντα να συναντά δυσκολίες και να βγαίνει νικητής! Το Match Review του gazzetta.gr, καταγράφει τα απίστευτα που κάνει την φετινή σεζόν η ομάδα του Περιστερίου.

Σημαδεύει το 70'

Συνήθως στο τελευταίο 20λεπτο όλες οι ομάδες παγκοσμίως βγάζουν κούραση. Ο Ατρόμητος φέτος είναι η φωτεινή εξαίρεση! Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κορακάκη, μόλις δουν στον πίνακα το χρονόμετρο να δείχνει το 70ο λεπτό, κάτι παθαίνουν. Αφηνιάζουν! Λες και είναι στο πρώτο πεντάλεπτο, λες και το παιχνίδι τότε ξεκινάει για εκείνους. Τι; Υπερβάλουμε;

Ηρακλής – Ατρόμητος 1-2. Στο 70' το παιχνίδι βρίσκεται ισόπαλο χωρίς τέρματα. Εννέα λεπτά αργότερα και αφού ήδη έχει αρχίσει η μεγάλη πίεση, ο Ούμπιδες από τα 11 βήματα κάνει το 0-1. Ο Ηρακλής βρίσκει την δύναμη και στο 84' ισοφαρίζει σε 1-1. Έξι λεπτά πριν τη λήξη, πόσοι και πόσοι θα έπεφταν ψυχολογικά. Θα αποδεχόντουσαν την μοίρα τους και ίσως να δέχονταν και δεύτερο τέρμα.

Όχι ο Ατρόμητος! Στο 88' ο Τόνσο έκανε το 1-2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ναι, ναι ο Ούμπιδες και ο Τόνσο. Δεν σκόραρε κανένας από τους επιθετικούς. Δύο γκολ από το 70' και μετά σε εκτός έδρας ματς από επιθετικά χαφ!

Τυχαίο γεγονός θα πείτε... Θα σας διαψεύσουμε αμέσως! ΑΕΚ – Ατρόμητος 2-2. Οι «κιτρινόμαυροι» στο 60' προηγούνται με 2-0 και με δεδομένο πως παίζουν στην έδρα τους, κανείς δεν πιστεύει στην ανατροπή. Όμως, δεν έχει έρθει ακόμα το 70'...

Όταν ήρθε μήπως θυμάστε τι έγινε; Όχι; Να σας βοηθήσουμε. Στο 71' ο Λε Ταλέκ μείωσε και στο 75' ο Ούμπιδες, με την βοήθεια του Ανέστη, ισοφάρισε. Τελικό αποτέλεσμα, το 2-2 και μάλιστα οι Περιστεριώτες έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες και για τη νίκη!

Με λίγα λόγια, είχαν προειδοποιήσει τον ΠΑΟΚ... Αυτός δεν άκουσε και το πλήρωσε. Ίδιο ματς με την ΑΕΚ, το είπε και ο Λε Ταλέκ στις δηλώσεις του. ΙΔΙΟ! Το 2-0 στο 27', έγινε 2-1 στο 57' και 3-1 στο 69'. Στην Τούμπα, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Αν κάποιος έλεγε, "το παιχνίδι θα γυρίσει", θα έπρεπε να τον δει γιατρός. Ούτε ο Σπανός δεν θα το έλεγε... Κι όμως ήρθε το 70'!

Συγκεκριμένα το 74', ο Ούμπιδες και πάλι (όπως στο Καυτανζόγλειο) από το σημείο του πέναλτι σκόραρε το 3-2. Τότε άρχισαν τα “βρε λες πάλι;” και τελικά, ναι, έγινε πάλι! Παπαδόπουλος μετά από σπόντες και στο 86' 3-3! Ο Ατρόμητος το ξανά έκανε!!!

Στο ΟΑΚΑ έχασε και ευκαιρίες, είπαμε, για την απόλυτη ανατροπή και το διπλό. Στην Τούμπα, δεν έχασε, σκόραρε! 94ο λεπτό και ο Τόνσο σκοράρει το 3-4 και ρίχνει στο καναβάτσο τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως ο Ατρόμητος δεν αστειεύεται. Πάει παντού για το αποτέλεσμα και όταν βλέπει τα δύσκολα... φτιάχνεται!

Πήρε μπροστά και η επίθεση!

Το μεγάλο πρόβλημα του Ατρόμητου από πέρσι και είχε συνεχιστεί και φέτος, ήταν το εύκολο γκολ. Οι επιθετικοί του δεν σκόραραν και οι λύσεις στο γκολ έπρεπε να έρθουν από τους μεσοεπιθετικούς. Τόνσο και Ούμπιδες μέχρι τώρα είχαν... ξελασπώσει αρκετές φορές τους Περιστεριώτες, αλλά έπρεπε και οι Λε Ταλέκ, Παπαδόπουλος κάποια στιγμή να έβαζαν μπροστά τις μηχανές.

Ο Γάλλος το έχει κάνει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ναι, ο Ατρόμητος έχασε από τους «ερυθρόλευκους» 0-1, αλλά ο Λε Ταλέκ είχε σκοράρει ένα καθαρό τέρμα το οποίο δεν μέτρησε. Από εκεί και πέρα έχει βρει δίχτυα στα επόμενα δύο ματς. Με την ΑΕΚ μείωσε σε 2-1, το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παπαδόπουλος στην Τούμπα, σημείωσε το πρώτο του φετινό τέρμα. Ίσως αυτό να είναι για εκείνον ότι χρειαζόταν για να έρθουν ακόμα περισσότερα. Πόσο μάλλον όταν είναι και το γκολ της ισοφάρισης, πριν το μεγάλο διπλό.

Ο Ατρόμητος λοιπόν, μ' αυτά και μ' αυτά, βρίσκεται μαζί με τον Πανιώνιο στην πέμπτη θέση. Αν συνεχίσει να έχει το ίδιο πρόσωπο και φυσικά οι Λε Ταλέκ και Παπαδόπουλος δεν σταματήσουν τώρα που πήραν μπροστά, τότε οι Περιστεριώτες θα πραγματοποιήσουν μια πραγματικά καλή χρονιά. Και γιατί όχι, στο τέλος να βρεθούν και πάλι στην Ευρώπη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα