Ο ΠΑΣ διδάσκει δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου

Αντώνης Σαούλης
Ο ΠΑΣ διδάσκει δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου

bet365

Η ομάδα των Ιωαννίνων έμεινε μόνη δεύτερη στην βαθμολογία και δείχνει πως μπορεί να κάνεις την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Πέρσι στην έκτη θέση. Πρόπερσι στην πέμπτη θέση. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχανε τους καλύτερους του παίκτες. Φέτος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του από αρχές Ιουλίου και προετοιμασία μέσα στον Ιούνιο. Εχουμε φτάσει Δεκέμβρη μήνα και η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι μόνη δεύτερη στο πρωτάθλημα στο -5 από τον Ολυμπιακό.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό που πιθανότατα θα το σκέφτονται στα Γιάννενα και θα τραβάνε τα μαλλιά τους είναι πως έχουν... αυτοκτονήσει στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης (από 1-0, 1-2) και Λεβαδειακό (0-0) μέσα στην έδρα τους. Ουσιαστικά είναι οι πέντε βαθμοί που τον χωρίζουν από τον κορυφή του πρωταθλήματος.

ΟΚ, μπορεί να πει κάποιος ότι έχει δώσει τα έξι από τα εννιά παιχνίδια μέσα στην έδρα του. Ομως οι περισσότεροι υποκλίνονται και στον φετινό ΠΑΣ Γιάννινα. Εχει την τρίτη καλύτερη επίθεση με 13 γκολ (πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό), την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 7 τέρματα (πίσω από Ολυμπιακό) και την τρίτη καλύτερη διαφορά τερμάτων (+6 πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό).



Ταυτόχρονα διατηρεί στον πάγκο της τον Γιάννη Πετράκη ο οποίος είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην Σούπερ Λίγκα. Ο Ελληνας τεχνικός έχει οδηγήσει τον ΠΑΣ στις καλύτερες του χρονιές(5η θέση, 6η θέση κι Ευρώπη τις δύο προηγούμενες σεζόν) και βγάζει συνέχεια άσους από το μανίκι του.



Παρά το γεγονός ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο χάνει κι έναν (ή και περισσότερους) ενδεκαδάτο εντούτοις βρίσκει τον τρόπο να τον αναπληρώνει ως σύγχρονη Λερναία Υδρα. Κι όλα αυτά με πολύ μικρό μπάτζετ, στήριξη στο ελληνικό στοιχείο (δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά) αλλά και με έσοδα τα οποία προήλθαν από τις πωλήσεις αρκετών ποδοσφαιριστών.



Τα δύσκολα βεβαίως τώρα έρχονται για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με το εκτός έδρας ματς την επόμενη αγωνιστική με τον Ηρακλή ο οποίος ψάχνει βαθμούς και στη συνέχεια όταν και θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στα Γιάννενα. Χωρίς αμφιβολία όμως για την ώρα είναι η σταθερή αξία του Match Review.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα