Πέδρο... Γιουνές

Αντώνης Σαούλης
Πέδρο... Γιουνές

bet365

Οι επιθετικοί του ΠΑΣ και της Ξάνθης οδηγούν τις ομάδες τους σε νίκες και ταυτόχρονα κυνηγάνε και τον τίτλο του πρώτου σκορερ.

Αγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Ηρθαν στο ελληνικό πρωτάθλημα και σίγουρα έκαναν πολύ λιγότερο ντόρο από τον Οσκαρ Καρντόσο και τον Ούγκο Αλμέιδα. Για την ακρίβεια δεν έκαναν καθόλου ντόρο. Ούτε η μεταγραφή του Πέδρο Κόντε στον ΠΑΣ, ούτε αυτή του Χαμζά Γιουνές στην Ξάνθη.

Κι όμως. Μετά από εννιά αγωνιστικές είναι οι δύο που κυνηγάνε τον Μπράουν Ιντέγε για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Ο Κόντε με 6 γκολ και ο Γιουνές με 4. Το πιο σημαντικό όμως γι' αυτούς που τους επέλεξαν είναι πως κάθε φορά που σκοράρουν αυτοί τότε η ομάδα τους παίρνει τη νίκη.

O Κόντε έχει 100% επιτυχία μιας και στα τρία ματς που σκόραρε, ο ΠΑΣ έχει ισάριθμες νίκες ενώ ο Γιουνές είναι στο 50% μιας και από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει βρει δίχτυα η Ξάνθη έχει δύο τρίποντα (και μια ισοπαλία).




Το εντυπωσιακό με τους δύο είναι πως ο Κόντε σκοράρει ΜΟΝΟ εντός έδρας (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) και ο Γιουνές ΜΟΝΟ εκτός έδρας!

Για την ακρίβεια ο Ισπανός επιθετικό έχει βάλει δυο γκολ στο 3-0 επί του Ατρομήτου, χατ-τρικ στο 4-0 επί της Λάρισας κι ένα γκολ στο 2-0 επί της Βέροιας.




Την ίδια ώρα ο Γιουνές σκόραρε στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (ήττα 4-1), στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά (νίκη 1-0), στην Λιβαδειά (ισοπαλία 1-1) και τέλος στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (νίκη 3-2).

Στα έξι γκολ του Κόντε και στα τέσσερα του Γιουνές προσθέστε και δύο ασίστ έκαστος. Ο Ισπανός σέντερ φορ έχει συμμετοχή δηλαδή στα 8 από τα συνολικά 13 τέρματα του ΠΑΣ και ο Γιουνές στα 6 από τα 8 της Ξάνθης!

Είναι οι πολυτιμότεροι της 12ης αγωνιστικής για το Match Review. Αμφότεροι οδήγησαν τις ομάδες τους σε πολύ σημαντικές νίκες. Ο ΠΑΣ πέρασε μόνος δεύτερος και η Ξάνθη στην 7η θέση έχοντας παίξει ήδη έξι ματς μακριά από το γήπεδό της!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα