«Το ελέγχω, το ελέγχω...»

Αντώνης Σαούλης
«Το ελέγχω, το ελέγχω...»

bet365

Ο Γιάννης Ανέστης επαναφέρει τους τερματοφύλακες στην γκάφα της αγωνιστικής μετά το απίστευτο γκολ που δέχθηκε (ή έβαλε) από τον Ούμπιδες.

Είναι μόνιμο φαινόμενο σε αυτήν την στήλη να βρίσκονται τερματοφύλακες. Είναι λογικό οι... γκέλες τους να φαίνονται περισσότερο. Ωστόσο δεν φταίμε εμείς. Φέτος στην Σούπερ Λίγκα έχουν γίνει επικές γκάφες από τους γκολκίπερ.

Ποιον να πρωτοθυμηθούμε. Ο Ντεγκρά στην ΑΕΛ που μετά λύθηκε το συμβόλαιό του; Ο Κουτζαβασίλης που έπεσε μόνος του και πέρασε η μπάλα από κάτω του; Ο Στιλ κόντρα στην Ξάνθη; Ο Πασχαλάκης στην Λεωφόρο;

Ε ήρθε και η σειρά του Γιάννη Ανέστη. Σ' ένα ματς που η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 και δεν έδειχνε ότι μπορεί ν' απειληθεί εντούτοις κατάφερε τους τρεις βαθμούς να τον κάνει έναν. Η «Ενωση» μπορεί να είδε τον Λε Ταλέκ να μειώνει αλλά ουδείς περίμενε ότι ο Ατρόμητος θα έβρισκε τρόπο να ισοφαρίσει. Πιθανότατα να μην το περίμενε ούτε ο ίδιος ο Ούμπιδες. Για την ακρίβεια δε το περίμενε όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Αργεντινός έκανε μια σέντρα σουτ με αρκετά φάλτσα, από πλάγια θέση και από πολύ μακριά και ο Ανέστης έδειχνε να ελέγχει την φάση. Εκανε και δύο-τρία βήματα για να είναι ακόμα πιο σίγουρος. Εχει αποφασίσει μάλιστα να διώξει την μπάλα σε κόρνερ και όχι να την μπλοκάρει παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να το κάνει.





Εν τέλει ο υπολογισμός του ήταν κακός. Ο Ανέστης με τα βήματα που έκανε προς τα πίσω ουσιαστικά έβαλε τον εαυτό του μέσα στο τέρμα. Ταυτόχρονα η απόφασή του να διώξει την μπάλα κόρνερ τον έκανε να την στείλει στα δίχτυα! Μία ακόμα γκέλα από τερματοφύλακα της Σούπερ Λίγκα που όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις στοίχισε στην ομάδα του βαθμούς.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ρέφαρε αργότερα με την απόκρουση που κάνει και σώζει και την ήττα. Αλλά η αλήθεια είναι πως εάν το 2-0 δεν γινόταν 2-2 δεν θα φτάναμε ποτέ στο σημείο ο Ανέστης να σώζει και το 2-3 για την ΑΕΚ. Δίχως αμφιβολία είναι η γκάφα της 10ης αγωνιστικής για το Match Review.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΕΣΤΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα