Γκολ στο... παρά ένα

Αντώνης Σαούλης
Γκολ στο... παρά ένα

bet365

Ο Μάτος προειδοποίησε στο 90' και σκόραρε στο 94' στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ανακουφίζοντας τους φιλάθλους της ομάδας του.

Ηταν τόσο κακό το ντέρμπι που δεν μπορούσες να βρεις θετικούς πρωταγωνιστές. Οι μεν παίκτες του ΠΑΟΚ πρόλαβαν να κάνουν 68 λάθη, οι δε παίκτες της ΑΕΚ 65! Πως λοιπόν να ξεχώριζες κάποιον θετικά; Ολα έδειχναν ότι το ματς θα πήγαινε στην ισοπαλία.

Βεβαίως και η Ενωση είχε τις ευκαιρίες της να πάρει το ματς (με το πλασέ του Αλμέιδα στο τέλος του ημιχρόνου αλλά και με το δοκάρι του Λάζαρου) αλλά στο τέλος νικητής ήταν ο ΠΑΟΚ. Και ήταν νικητής γιατί το δεξί του μπακ έπαιξε στις καθυστερήσεις ως καθαρόαιμος επιθετικός.



Ο Μάτος (περί ου ο λόγος) μάλλον αγανάκτησε με τα όσα είδες τις προηγούμενες αγωνιστικές από τους επιθετικούς και είπε να το πάρει πάνω. Στο τελευταίο δίλεπτο των καθυστερήσεων είναι και όλο το ντέρμπι ανάμεσα στους δύο «δικέφαλους».

Στο 90' ο Βραζιλιάνος μπακ κάνει απίστευτη κίνηση μέσα στην μεγάλη περιοχή στην στημένη φάση που έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ έχει ξεμαρκαριστεί αλλά η κεφαλιά του μετά το φάουλ του Περέιρα καταλήγει άουτ. Ειναι ο ίδιος που τρέχει να κυνηγήσει μια σκοτωμένη μπαλιά στο 94' και κερδίζει το κόρνερ (έστω κι αν η μπάλα είχε βγει ήδη άουτ).

Και φυσικά είναι αυτός που πετυχαίνει το γκολ στο 94'. Δίχως αμφιβολία η στιγμή της αγωνιστικής. Ο Περέιρα πήρε το ριμπάουντ από το κόρνερ που εκτέλεσε ο ίδιος μετά την απόκρουση του Ανέστη.



Εβγαλε την σέντρα με τον Μαλεζά να παίρνει την κεφαλιά (είχε πάρει την κεφαλιά και στο «Καραϊσκάκης» στο γκολ του Βαρέλα), η μπάλα περνάει μέσα από τέσσερα σώματα και ο Μάτος ως κρυφός φορ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.





Το ξέσπασμα των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Και φυσικά διατήρησαν τις όποιες ελπίδες έχουν για τη συνέχεια. Γιατί διαφορετικά ο ΠΑΟΚ θα έμενε στο -9 από την κορυφή και η ΑΕΚ στο -6. Πλέον αμφότερες είναι στο -7 και ο ΠΑΟΚ πιο ήρεμος μετά το γκολ του Μάτος...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 94' ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα