Σε ρυθμούς... Σέμπα

Σε ρυθμούς... Σέμπα

Αντώνης Σαούλης
Σε ρυθμούς... Σέμπα

bet365

Ο Αργεντινός επανέφερε τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες μετά από ένα αρνητικό σέρι κι έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τους «πράσινους» ακόμα και στο ντέρμπι.

Ούτε Μπεργκ, ούτε Ιμπάρμπο. Σεμπάστιαν Λέτο! Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να... χορεύει σε ρυθμούς «Σέμπα». Λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το κάνει. Γιατί ο Αργεντινός είναι ο άνθρωπος που ξεκλείδωσε ένα κακό σερί για τους «πράσινους» οι οποίοι είχαν συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη.

Προφανώς και είναι η σταθερή αξία του Match Review για την 9η αγωνιστική. Σταθερή αξία για τον Παναθηναϊκό τα χρόνια που έχει αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα αλλά ειδικά φέτος. Ο Αργεντινός έχει παίξει σε μόλις τέσσερα ματς πρωταθλήματος αλλά έχει σκοράρει και στα τέσσερα .



Ο Σεμπάστιαν Λέτο στο πρωτάθλημα:
Γκολ με Λεβαδειακό εκτός έδρας (24 λεπτά)
Γκολ κι ασίστ με ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας (90 λεπτά)
Γκολ με Ξάνθη εντός έδρας (45 λεπτά)
Γκολ με Ηρακλή εντός έδρας (67 λεπτά)

Τέσσερα γκολ σε τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια! Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στην περίπτωση του Αργεντινού είναι ότι τα έχει καταφέρει σε 226 λεπτά. Δηλαδή πετυχαίνει ένα γκολ κάθε 56.5 λεπτά! Ο Μπεργκ έχει πετύχει επίσης τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα αλλά σε 648 λεπτά συμμετοχές. Σχεδόν τα τριπλάσια δηλαδή.



Και φυσικά είναι ο πιο εύστοχος παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Ιμπάρμπο στο πρωτάθλημα έχει 0/11 τελικές προσπάθειες.

Ο Μπεργκ 4/25. Ο Λουντ 1/12. Ο Γουακάσο 1/8. Ο Λεντέσμα δεν μπαίνει σε αυτήν την κατηγορία γιατί έχει σκοράρει από το σημείο του πέναλτι. Ο Λέτο έχει 4/15. Ουσιαστικά σκοράρει ένα γκολ κάθε τέσσερις τελικές που δημιουργεί.

Καθόλου άσχημα για έναν παίκτη που έχει παίξει μόλις τέσσερα παιχνίδια. Είναι εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς πως στα 56 λεπτά που αγωνίζεται μέσο όρο σε κάθε ματς βάζει ένα γκολ και δημιουργεί τέσσερις τελικές προσπάθειες...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα