Μαμπουλού ο νέος ήρωας

Αντώνης Σαούλης
Μαμπουλού ο νέος ήρωας

bet365

Ο επιθετικός του ΠΑΣ πέρασε ως αλλαγή στο Αγρίνιο στο 59' και μέχρι το 80' είχε κάνει το 1-0, 1-2 για την ομάδα του!

Τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν στις 24 Οκτωβρίου του 2014. Ηταν ένα παιχνίδι της Μπαστία με την Μονακό για την 11η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο Κρίστοφερ Μαμπουλού είχε ισοφαρίσει στο 22' με κεφαλιά ψαράκι (τελικό 1-3 για τη Μονακό). Από τότε αγνοούσε το γκολ.



Μέχρι που μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου του 2016. Δύο χρόνια μετά!

Ο Μαμπουλού σκόραρε στο Κύπελλο την Τετάρτη κόντρα στην Ξάνθη χαρίζοντας τη νίκη στον ΠΑΣ, πετυχαίνοντας ένα από τα γκολ της σεζόν. Ομως ο Γάλλος επιθετικός δεν σταμάτησε εκεί. Στο πρωτάθλημα την Δευτέρα πέτυχε ακόμα δύο τέρματα.



Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 59' και μέχρι το 80 είχε κάνει το 1-0 του Παναιτωλικού, 1-2 για τον ΠΑΣ! Χωρίς αμφιβολία ο MVP του Match Review για την 9η αγωνιστική.

Είναι η δική του εβδομάδα μιας και πέτυχε τρία γκολ σε λίγες μέρες χαρίζοντας έξι βαθμούς (τρεις στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο) στην ομάδα του.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός διατηρεί τον ΠΑΣ σε πορεία πρωταθλητισμού μετά και την μεγάλη ανατροπή στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι μόνη τρίτη στην βαθμολογία και με ματς λιγότερο (αυτό με τον Λεβαδειακό) το οποίο εάν το πάρει θα είναι μόνη δεύτερη και με δύο βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό!



Ο ΠΑΣ μετά από έξι παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία ήττα! Αυτή από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο όταν κι έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Πασχαλάκη και στο τέλος έμεινε και με εννιά λόγω τραυματισμού. Ο Μαμπουλού είναι ένα ακόμα κεφάλι από την Λερναία Υδρα που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρά το γεγονός ότι χάνει σημαντικά στελέχη από το ρόστερ της σε κάθε μεταγραφική περίοδο, εντούτοις βρίσκει τους αντικαταστάτες που του κάνουν την δουλειά.

Στην αρχή ήταν ο Κόντε, ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν ο MVP της προηγούμενης αγωνιστικής μιας κι έκανε χατ-τρικ. Τώρα είναι ο Μαμπουλού.

Ενα τεράστιο respect σε αυτήν την ομάδα η οποία έχει αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις της νωρίτερα από κάθε άλλη (από τα ματς με την Οντ). Respect μέσα από το πρόσωπο του Κρίστοφερ Μαμπουλού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΜΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
 

Τελευταία Νέα