Ο... Ντον-star-ούμα της Τρίπολης!

Ο... Ντον-star-ούμα της Τρίπολης!

bet365

Ο διάσημος αδερφός του Τζίτζι το... κουτάβι, ο Ραϊόλα, ο κολλητός του στην Τρίπολη, το λαμπραντόρ του και ο «Ελέ» με τον οποίο έσμιξαν ξανά! Τo Gazzetta Match Review ρίχνει φως στη ζωή εκτός και εντός γηπέδων του Αντόνιο Ντοναρούμα που συστήθηκε στη Super League με super αποκρούσεις.

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, στο πρωτάθλημα, με εντυπωσιακό τρόπο.

Η αστερόσκονη που έχει πέσει πάνω σ' αυτή την οικογένεια δεν θα μπορούσε να μην... αγγίξει και τον πορτιέρε των Αρκάδων. Τον 26χρονο που για να μετακομίσει από την Ιταλία στην Ελλάδα χρειάστηκε η οικονομική θυσία των διοικητικών ηγετών της ομάδας, Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη.

Τη μέρα που η Μίλαν νικούσε με 1-0 την Πεσκάρα, ο Αστέρα έπαιρνε το δεύτερό του τρίποντο κόντρα στο Λεβαδειακό με το ίδιο σκορ, ενώ ο Αντόνιο συστήνεται στη Super League με σούπερ αποκρούσεις.

Ιταλική ιστοσελίδα αποφάσισε πως... στους Ντοναρούμα δεν βάζεις γκολ. Το σίγουρο είναι πως στην Τρίπολη φαίνεται ότι έχουν βρει έναν άνθρωπο και μετά τερματοφύλακα που ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα.

Όποιον κι αν ρωτήσεις στο «Κολοκοτρώνης» και στην πόλη γενικότερα θα σου πουν ότι πρόκειται για ένα παιδί χαμογελαστό, πάντα ευγενικό, με καθόλου τουπέ. Και εκεί αναρωτιέσαι «οκ, καλό παιδί είναι. Από ταλέντο»; Και εκεί έρχονται οι «ειδικοί» να σου ξεκαθαρίσουν ότι έχουν βρει τον φύλακα άγγελό τους για το μέλλον.

Από τον Καμαρά στον Ντοναρούμα

Μετά την απόφαση να μην ανανεώσει ο Μπαντής και τη μεταγραφή του Αθανασιάδη, οι άνθρωποι του Αστέρα έψαχναν ακόμη έναν τερματοφύλακα. Δημοσιεύματα ήθελαν τον Σωκράτη Διούδη να είναι ο εκλεκτός αλλά από την Τρίπολη διέψευδαν. Στα μεσα Ιουλίου φτάνει στην Τρίπολη ο Παπά Ντεμπά Καμαρά. Από την ομάδα, επίσης, διέψευδαν, αλλά είναι δεδομένο ότι ο παίκτης είχε πάει στην πόλη. Σας είχαμε ενημερώσει σχετικά και στο gazzetta.gr.

Ο τότε προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Γιώργος Μουντάκης δεν «ανάβει το πράσινο φως» για την εν λόγω μεταγραφή, απορρίπτονται άλλες 2-3 λύσεις και έτσι καταλήγουν ότι ο Αντόνιο Ντοναρούμα είναι αυτό ακριβώς που ψάχνουν. Δηλαδή, ένας παίκτης που θα έχει το ταλέντο και την εμπειρία να βοηθήσει αν χρειαστεί και άμεσα, αλλά και που θα διαθέτει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια.

Με άρωμα... Ραϊόλα και Τζίτζι στην Ελλάδα

Έτσι, στις 22 Ιουλίου ο Αντόνιο έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τον ξάδερφο του περίφημου ατζέντη Μίνο Ραϊόλα, Έντσο. Πέρα λοιπόν, από μια ποιοτική λύση για τα γκολπόστ, οι Αρκάδες ανοίγουν δίαυλο συνεργασίας και με ένα γραφείο που έχει άκρες με το enfant gâté της ποδοσφαιρικής πιάτσας.

Βέβαια, ο Αντόνιο, τραβάει τα βλέμματα και για το γεγονός ότι είναι ο μεγάλος αδερφός του Τζίτζι Ντοναρούμα, του μεγαλύτερου ταλέντου του ιταλικού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή, του «νέου Μπουφόν», όπως τον αποκαλούν.

Η αγάπη του Αντόνιο για το μικρό του αδερφό τεράστια. Στα social media τον χαρακτηρίζει «cucciolo», δηλαδή κουτάβι.

Σε κάθε του απόκρουση, σε κάθε του μεγάλη στιγμή, εκείνος - έστω κι αν είναι μερικά χιλιόμετρα μακριά του χαίρεται. Απολαμβάνει την επιτυχία του φίλου του, του αδερφού του.

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν, ο Τζίτζι έκλεισε έναν χρόνο από την παρουσία του στην πρώτη ομάδα της Μίλαν. Ο Αντόνιο δεν θα μπορούσε να μην του αφιερώσει.

«Σήμερα είναι η μέρα όπου πριν από έναν χρόνο άνοιξες την πόρτα της αγαπημένης ομάδας σου, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Εχεις ακόμη πολλά, όμως. Είμαι σίγουρος ότι με τις θυσίες που έχεις κάνει θα τις πραγματοποιήσεις. Συνέχισε κουτάβι».

Πέρα από τον αδερφό του, αγαπημένα του πρόσωπα η γυναίκα του και το λαμπραντόρ του. Ο Αντόνιο, είναι άνθρωπος της οικογένειας και όταν περιβάλλεται από αυτά είναι μέσα του ισορροπημένος. Ψυχικά ήρεμος και πάντα προσηλωμένος στο στόχο του.

Giornata di relax per noi.. #amore #love #relax #sole #sun #spritz #labrador #vita

A photo posted by Antonio Donnarumma (@antodonnarumma90) on

Κόλλησε με το... καλημέρα με τον Κοσίτσκι, έσμιξε ξανά με τον «Ελέ»

Ο Αντόνιο έχει τεράστια εμπειρία από τη Serie B, αλλά ακόμη δεν έχει παίξει στη Serie Α, πέρα από μια συμμετοχή απέναντι στην Μπολόνια στις 19/5 το 2013, με το ματς να λήγει 0-0.

Αντιμέτωπος είχε έρθει με το νυν συμπαίκτη του, Τόμας Κοσίτσκι, ο οποίος έχει φορέσει τα γάντια των Νοβάρα και Κατάνια. Η κοινή γλώσσα αποτέλεσε και το λόγο που ο Ντοναρούμα, από την Ολλανδία όπου ήταν και το βασικό στάδιο προετοιμασίας, βρήκε έναν άνθρωπο να επικοινωνεί, να μεταφέρει πιο εύκολα τις πλάκες του και να νιώσει οικία αμέσως στο νέο του περιβάλλον. «Αντίπαλοι» για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, φίλοι στη ζωή και στην καθημερινότητα.

Η γρήγορη λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο, έφερε στον πάγκο του Αστέρα τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο «Ελέ» συνάντησε και πάλι τον Αντόνιο Ντοναρούμα.

Με τον Ιταλό, είχαν συναντηθεί πριν από χρόνια, όταν τότε ο Ελευθερόπουλος είχε πάρει μεταγραφή στη Μίλαν, ενώ ο Ντοναρούμα μάθαινε τη θέση στις ακαδημίες των «ροσονέρι».

Η αρχή, λοιπόν, στο πρωτάθλημα έγινε. Ο Ντοναρούμα... ήρθε και μένει να δούμε το πόσο θα μείνει! Η Ιταλία κι η Serie A τον περιμένουν, αλλά προτεραιότητα έχει ο Αστέρας. Και φέτος τον χρειάζεται πολύ. Ειδικά τον Ντοναρούμα που είδαμε κόντρα στο Λεβαδειακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα