Στιλ: «Το χρωστάμε στους εαυτούς μας...»

Στιλ: «Το χρωστάμε στους εαυτούς μας...»

Κώστας Ζάλιαρης
Στιλ: «Το χρωστάμε στους εαυτούς μας...»

bet365

Πεισμωμένος εμφανίστηκε ο Λουκ Στιλ μιλώντας στο Match Review του gazzetta.gr για την ανάγκη να πετύχει ο Παναθηναϊκός το στόχο του στα παιχνίδια με Σταντάρ Λιέγης και Ολυμπιακό.

Ο Άγγλος πορτιέρο του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για δύο από τα πιο σημαντικά ματς της φετινής σεζόν για την ομάδα του, αναφερόμενος σε αυτό της Πέμπτης με τους Βέλγους για το Γιουρόπα Λιγκ και για το ντέρμπι των «αιωνίων» στο Φάληρο, την προσεχή Κυριακή.

Μιλώντας από τη Μεικτή Ζώνη του γηπέδου της Λεωφόρου, έπειτα από την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες, στη Σούπερ Λιγκ, με το 2-0 επί του Ηρακλή, ο Στιλ δήλωσε πως το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειες των συμπαικτών του μπροστά από την αντίπαλη εστία, αρνήθηκε τα περί έντασης στο πρώτο ημίχρονο, όμως υπογράμμισε πως σε κάποιο σημείο βγήκε κάποια νευρικότητα από τους «πράσινους».

Γι' ακόμα μια φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο, τονίζοντας πως περιμένει την Πέμπτη στο παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης να αισθανθεί τη Λεωφόρο να... σείεται και ξεκαθάρισε ότι το «τριφύλλι» οφείλει να κάνει το παν στο «Γ.Καραϊσκάκης» για να βρεθεί σε θέση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας.

Επί προσωπικού, υποστήριξε πως χρειαζόταν να ξεπεράσει την κακή εμφάνιση του αγώνα με την Ξάνθη, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, όπως και το έκανε...

Αναλυτικά ο Λουκ Στιλ μίλησε στο Match Review του gazzetta.gr για:

-την ανακούφιση του θετικού αποτελέσματος με τον Ηρακλή:

«Είναι ωραίο το συναίσθημα της νίκης και των γκολ έπειτα από τα τελευταία ματς στα οποία ήμασταν αρκετά άτυχοι... Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες, όμως ξανά δεν ερχόταν το γκολ που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε αυτό που αξίζαμε με τα δύο γκολ που πετύχαμε και κρατήσαμε και το μηδέν στην άμυνα, οπότε συνδυάσαμε αρκετά καλά τη νίκη μας».

-την ψυχολογία και την ένταση των παικτών τη στιγμή που χάνονταν ευκαιρίες με το τσουβάλι:

«Δεν συμφωνώ ότι βγήκε ένταση στην ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ ότι το παιχνίδι κυλούσε εντελώς φυσιολογικά για εμάς, με πολλές επιθέσεις και ήμασταν απόλυτα συμπαγείς στην άμυνα. Δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν απολύτως τίποτα. Ίσως να φάνηκε μια νευρικότητα στις χαμένες ευκαιρίες από κάποιο σημείο και μετά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι και ήρθαν τα γκολ».

-τη στάση του κόσμου στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα:

«Ο κόσμος βοήθησε τρομερά σε αυτό το ματς (σ.σ. με τον Ηρακλή). Δεν το περίμενα... Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν πως θα είναι ήρεμα στο γήπεδο, όμως με τη φωνή τους, οι οπαδοί δημιούργησαν ατμόσφαιρα τέτοια που φαίνονταν για πολύ περισσότεροι στις εξέδρες. Ήταν τρομεροί γι' ακόμα μια φορά γιατί ακόμα κι όταν χάναμε τις ευκαιρίες, τους ακούγαμε που έδιναν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και η αλήθεια είναι ότι έπειτα από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, τους άξιζε μια τέτοια χαρά και τους αξίζουν τα εύσημα για τη στήριξη που μας παρέχουν».

-τον «τελικό» της Πέμπτης με τη Σταντάρ Λιέγης:

«Είναι τεράστιας σημασίας τα παιχνίδια που έρχονται... Είναι must – win παιχνίδι αυτό της Πέμπτης με τη Σταντάρ και το είπαμε από την πρώτη στιγμή μετά την ισοπαλία στο Βέλγιο. Γι' αυτό και είπα προηγουμένως ότι εξεπλάγην με την προσέλευση του κόσμου στο ματς με τον Ηρακλή γιατί την Πέμπτη θεωρώ ότι η Λεωφόρος θα σείεται και οι οπαδοί θα σταθούν μαζικά στο πλευρό μας. Θα είναι από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν για εμάς. Έρχεται πολύ σύντομα, μεν, αλλά είναι καλό αυτό διότι όταν προέρχεσαι από αρνητικά αποτελέσματα, τότε το καλύτερο είναι να έχεις απανωτά ματς για να καταφέρεις να διορθώσεις πράγματα».

-το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έρχεται αμέσως μετά:

«Πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού και ξέρουμε ότι αν νικήσουμε φέρνουμε την κατάσταση σε μια ισορροπία πλησιάζοντας στον έναν πόντο, είτε θα ξεφύγουν με εφτά αν δεν τα καταφέρουμε. Και για να καλυφθούν οι εφτά πόντοι χρειάζεσαι μίνιμουμ τρία παιχνίδια... Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να ξεφύγουν στη βαθμολογία και δεδομένα είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν. Έχουμε πει ότι το χρωστάμε και στους εαυτούς μας να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να παίρνουμε τα αποτελέσματα, αλλά κάθε ματς στον καιρό του. Πρώτα πρέπει να δούμε τη Σταντάρ...».

-τη δική του κατάσταση και την επαναφορά μετά την απουσία στο ματς του Κυπέλλου:

«Αισθάνομαι καλά και υγιής. Δεν είχα κάνει καθόλου καλό ματς με την Ξάνθη εδώ στη Λεωφόρο κι όταν το επόμενο παιχνίδι μου δεν έχει ανέπαφη εστία, τότε αισθάνομαι ότι το... κυνηγάω και πιέζω τον εαυτό μου. Είναι καλό που ήρθε τώρα αυτό το αποτέλεσμα με τον Ηρακλή και έχω αυτοπεποίθηση, αλλά η θέση του τερματοφύλακα είναι πάντοτε πολύ περίεργη. Κάποιες φορές είμαι αρκετά καλός στην προπόνηση και κάνω λάθη στα ματς και άλλες φορές είμαι κακός στις προπονήσεις και παίζω πολύ καλά όταν έρχεται η ώρα του αγώνα. Ο Οδυσσέας (σ.σ. Βλαχοδήμος) ήταν σταθερός και κράτησε το μηδέν στο ματς Κυπέλλου. Εγώ οφείλω να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις γιατί ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλοι που διεκδικούν τη θέση μου, αλλά με βοηθάει η πίεση, τη χρειάζομαι για να έχω κίνητρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα