Ο Χάρντεν και το... ταλέντο

Gazzetta team
Ο Χάρντεν και το... ταλέντο

bet365

Εκτός από σημαντικές απουσίες για τους Μπουλς και τους Μάτζικ, οι τραυματισμοί των Ρόουζ και Χάουαρντ αποτελούν πλήγμα και για την Εθνική ομάδα των Ή.Π.Α ενόψει τον Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό ακόμα θα μείνουν ο σέντερ των Μάτζικ, Ντουάιντ Χάουαρντ και ο σταρ των Μπουλς, Ντέρικ Ρόουζ. Αυτό συνεπάγεται ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Μάικ Σιζέφσκι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και χθες (3/5) έγιναν γνωστοί οι αντικαταστάτες τους στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας των Η.Π.Α.

Πρόκειται για τον Τζέιμς Χάρντεν της Οκλαχόμα Σίτι και τον κορυφαίο παίκτη του κολεγιακού πρωταθλήματος, Άντονι Ντέιβις που έπαιξε στο Κεντάκι. Οι υπόλοιποι είναι οι Κόμπι Μπράιαντ (Λέικερς), Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ, Κρις Μπος (Χιτ), Κρις Πολ, Μπλέικ Γκρίφιν (Κλίπερς), Ντερόν Γουίλιαμς (Νετς), Ράσελ Γουέστμπρουκ, Κέβιν Ντουράντ, (Θάντερ), Καρμέλο Άντονι, Τάισον Τσάντλερ (Νικς), Κέβιν Λοβ (Τίμπεργουλβς), Αντρέ Ιγκουοντάλα (Σίξερς), Ρούντι Γκέι (Γκρίζλις), Έρικ Γκόρντον (Χόρνετς), Λαμάρ Όντομ (ελεύθερος).

Η τελική επιλογή από τον Μάικ Σιζέφσκι θα γίνει και θα ανακοινωθεί μέχρι τις 18 Ιουνίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα