«Δεν έχει αποφασίσει ο Σάρας»

Γιώργος Βροντάκης
«Δεν έχει αποφασίσει ο Σάρας»

bet365

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι στην προεπιλογή των 24 παικτών της Εθνικής Λιθουανίας για το Προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας, όμως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κεστούτις Κεμζούρα αποκάλυψε πως ο άσος του Παναθηναϊκού δεν έχει αποφασίσει αν θα δώσει το παρών.

Το Προολυμπιακό τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 2 μέχρι τις 8 Ιουλίου με τον Σάρας να είναι αβέβαιος, όπως, είπε ο Κεμζούρα: «Δεν έχουν αποφασίσει όλοι οι παίκτες. Μίλησα με τον Σάρας, αλλά δεν φαίνεται να έχει κίνητρο. Θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στα μέσα Μαΐου», ανέφερε ο προπονητής της Εθνικής Λιθουανίας.

Από την άλλη, στα πλάνα του είναι ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους του Ολυμπιακού και ένας πρώην ερυθρόλεκος, ο Λίνας Κλέιζα. Η προεπιλογή της Λιθουανίας:

Μάντας Καλνιέτις, Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους, Τόμας Ντελινινκάιτις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Παούλιους Γιανκούνας, Τάντας Κλιμαβίτσιους, Ρομπέρτας Γιαβτόκας (Ζαλγκίρις), Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Παναθηναϊκός), Ρολάντας Αλιγιέβας (Κρίλια), Άντας Γιουσκεβίτσιους (Ρουντούπις), Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (Ολυμπιακός), Ριμάντας Καουκένας, Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Σιένα), Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Μιντάουγκας Κατελίνας, Γιόνας Βαλαντσιούνας (Λιέτουβος Ρίτας), Μαρτίνας Πότσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντεϊβίντας Ντούλκις (NCAA), Σίμας Γιασάιτις (Τουρκ Τελεκόμ), Γιόνας Μασιούλις (Μπαλτάι), Λίνας Κλέιζα (Τορόντο Ράπτορς), Ντάριους Σονγκάιλα (Βαγιαδολίδ), Ντονάτας Μοτιεγιούνας (Πρόκομ), Αντάνας Καβαλιάουσκας (VEF Ρίγα).

 

Τελευταία Νέα