Ονειρεύεται μετάλλιο ο Κιριλένκο

Ονειρεύεται μετάλλιο ο Κιριλένκο

bet365

Ο Αντρέι Κιριλένκο δηλώνει αισιόδοξος πως η Ρωσία θα καταφέρει όχι μόνο να προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, αλλά και να διεκδικήσει ένα από τα μετάλλια.


Ο Κιριλένκο μίλησε αρχικά για την απόφασή του να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να μην επιστρέψει στο ΝΒΑ: «Δεν μπορούσα να αφήσω την ομάδα, που στο κάτω κάτω περνούσα καλά και δουλέψαμε πολύ για να την "χτίσουμε". Φυσικά θα βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να κερδίσει την Ευρωλίγκα και όλους τους τίτλους που διεκδικούμε».

Στη συνέχεια εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Εθνικής στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου: «Κατά τη γνώμη μου η Ρωσία είναι πολύ δυνατή για να καταφέρει να διεκδικήσει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και να φτάσει εκεί. Θα πρέπει να είμαστε υγιείς και σοβαροί στο προολυμπιακό τουρνουά και μετά θα δούμε».

Στο Πεκίνο το 2008 ήταν εκείνος που κρατούσε τη σημαία της αποστολής κατά την τελετή έναρξης: «Ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Το να μπαίνεις σε αυτό το γήπεδο για την τελετή έναρξης ήταν πολύ συγκινητικό», ανέφερε στο Fiba.com.

 

Τελευταία Νέα