Έχασε 7,5 κιλά για Λονδίνο & ΝΒΑ ο Κόμπι!

Γιάννης Ράμμας
Έχασε 7,5 κιλά για Λονδίνο & ΝΒΑ ο Κόμπι!

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ παραδέχτηκε πως απολαμβάνει τη μάχη με το χρόνο, αλλά ξεκαθάρισε πως Ολυμπιακοί Αγώνες & ΝΒΑ χρήζουν θυσιών και μεταξύ άλλων έχασε 7,5 κιλά!

«Με το καλοκαίρι να οδηγεί απ' ευθείας στη νέα σεζόν στο ΝΒΑ -κι υπολογίζω να έχω υποχρεώσεις μέχρι τον επόμενο Ιούνιο- έπρεπε να διώξω λίγο απ' το βάρος στα γόνατά μου» είπε αρχικά στη βρετανική Guardian ο All Star γκαρντ των Ηνωμένων Πολιτειών και των Λέικερς και συνέχισε αναφορικά με την πειραματική θεραπεία που ακολούθησε: «Έκανε θαύματα για εμένα! Δεν είναι μόνο για τα γόνατα, αλλά για οτιδήποτε αρθριτικό. Οπότε οι γιατροί σκέφτηκαν τη συγκεκριμένη διαδικασία, που μπορεί να λειτουργήσει ως υποκατάστατο του χόνδρου. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά πάνω μου. Μπορώ να τρέξω. Μπορώ να κάνω ό,τι ήθελα χωρίς να κουτσαίνω ή χωρίς να πρήζονται τα γόνατά μου».

Όσο για τις θυσίες που απαιτεί ο πρωταθλητισμός στα 33 χρόνια του, εξήγησε πως «απολαμβάνω τη μάχη με το χρόνο. Έχω μερικές άσπρες τρίχες στο κεφάλι μου, αλλά το πρόβλημα είναι πως τα μαλλιά μου δεν μακραίνουν άλλο πια. Το απολαμβάνω. Αποτελεί πρόκληση, επειδή πρέπει να προσαρμοστείς σε κάποια πράγματα. Πρέπει να αλλάξεις την άδειά σου. Πρέπει να αλλάξεις την ταχύτητα στο παιχνίδι σου. Έχει πλάκα κι ενδιαφέρον μαζί».

 

Τελευταία Νέα