Θέλει χρυσό ο Γκασόλ

Θέλει χρυσό ο Γκασόλ

bet365

Έναν και μοναδικό στόχο έχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου η Ισπανία όπως εξήγησε ο Πάου Γκασόλ και αυτός είναι το χρυσό μετάλλιο.

«Έχουμε μεγάλο κίνητρο. Τεράστιο θα έλεγα. Θέλουμε να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μας λείπει αυτή η διάκριση. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι ο ένας και μοναδικός στόχος που έχουμε» τόνισε ο σέντερ των Λέικερς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος.

Ο σούπερ σταρ της εθνικής Ισπανίας ρωτήθηκε και για τους τελικούς της ισπανικής λίγκας μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. «Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια. Πρόκειται για δύο σπουδαίες ομάδες που άξια έφτασαν ως εδώ. Η Ρεάλ έπαιξε εξαιρετικά στον πρώτο τελικό, αλλά η Μπαρτσελόνα έκανε ένα μικρό θαύμα για να πάρει τη νίκη. Δεν ξέρω τι θα συμβεί απόψε (σ.σ. γίνεται ο δεύτερος τελικός), αλλά σίγουρα θα είναι ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα είναι ό,τι καλύτερο για τη Μπαρτσελόνα να κερδίσει και να πάει στη Μαδρίτη με το 2-0».

Ο Γκασόλ ρωτήθηκε και για το τρίποντο του Μαρτσελίνιο Χουέρτας το οποίο έδωσε τη νίκη στους Καταλανούς.«Ήταν πραγματικά μεγάλο σουτ, το οποίο για να μπει φυσικά χρειάζεται και τύχη και ο Χουέρτας την είχε». Ο 32χρονος σέντερ μίλησε και για την φετινή εντυπωσιακή παρουσία του αδερφού του Μαρκ με τη φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχει παλέψει πάρα πολύ και έχει κάνει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Ράντολφ».

 

Τελευταία Νέα