Το γαμήλιο άλμπουμ του Ζήκου!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Το γαμήλιο άλμπουμ του Ζήκου!

bet365

Σας κούρασε αυτός ο χειμώνας ή μόνο δικό μου συναίσθημα είναι; Καλημέρα φιλενάδα μου και καλό δεκαήμερα να έχουμε! Σαν τα μαγαζιά πρέπει να νιώθουμε, που έχω δεκαήμερο προσφορών και θέλουν να ξεπουλήσουν!

Αν μπήκαμε στις τελευταίες μέρες της ζωής μας, ίσα-ίσα που προλαβαίνουν να κάνουμε όσα μας έχουν απομείνει. Όλοι εκτός απ’ τον συνταξιούχο σου φιλενάδα. Αυτός μπήκε στις τελευταίες μέρες της ζωής του πριν μερικά χρόνια! Αγαπημένη μου MrsM. καλά κάνεις και με ενημερώνεις για το dancing, το οποίο ομολογουμένως δεν παρακολουθώ, αλλά αν παρακολουθούσα κι εγώ τη Ντορέττα θα συμπαθούσα! Για τον δε Τσαλίκη, πες στη μαμά σου να γίνει όσο πιο ενορατική μπορεί, μπας και το σώσουμε. Αλήθεια, φιλενάδα μου, για την αγαπημένη σου ομάδα καμιά ενόραση δεν έχει; Μην ταλαιπωρούνται και τζάμπα οι άνθρωποι! Πω πω, έχω τόσα να σας πω σήμερα και δεν με φτάνουν ούτε δύο στήλες. «Με» «με» που το λέει και η μπουμπού στη μπουμπού λες και είναι απ’ τα μέρη του Πύργου του Λευκού.

Άντε και στα δικά σου…

Υπάρχουν φορές φιλενάδα μου, που δεν μπορείς να αποφύγεις το μοιραίο. Ναι, ναι, προετοιμάσου εσύ γι’ αυτό, αλλά εμείς για άλλο μοιραίο λέμε. Ο Άκης Ζήκος και η Καρολίνα Χίτζελ παντρεύτηκαν την Κυριακή, όπως ακριβώς τα λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Ζόρι, φιλενάδα μου, ο γάμος μέσα στο καταχείμωνο, μόνο ο γαμπρός με το κουστούμι του περνάει καλά. Τους βλέπεις όλους με παλτά και γουναρικά και η νύφη με το ξώπλατο το νυφικό να έχει ανατριχιάσει! Ευτυχώς που έγινε στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και ζεστάθηκαν οι άνθρωποι. Ίσως να είχε και θέρμανση, αν και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την εκκλησία να μην έχει λεφτά. Εκκλησία ως γενική έννοια, όχι ως κτίσμα.

Τι άλλο να σας πούμε από τον γάμο; Και που σας το λέμε, αγγαρεία σκέτη είναι, αφού όλοι γνωρίζετε την αδυναμία της Λόλας στον Άκη Ζήκο. Πιο μεγάλη και από εκείνη στον Λαζαράκο ή στη μπουμπού και τη μπουμπού, όταν βρίσκονται σε κατάσταση παροξυσμού. Παρούσα στο γάμο του ήταν η 11χρονη κόρη του, που έχει από τον πρώτο του γάμο, όπως και ο Τραϊανός Δέλλας με την Γωγώ Μαστροκώστα. Στο φωτορεπορτάζ και στο σκέτο ρεπορτάζ από το tlife.gr δεν αναφέρεται πουθενά να ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης με τη Δέσποινα Βανδή, γεγονός που μάλλον προκαλεί έκπληξη αφού οι δύο πρώην παίκτες της ΑΕΚ είχαν τις καλύτερες σχέσεις. Περισσότερα, όμως, θα μάθουμε αύριο όταν θα κυκλοφορήσουν τα αγαπημένα μας περιοδικά και, φυσικά, το «Ciao» που θα έχει και το παρασκήνιο.

Τι έπαθε το Μελινάκι;

Αλλάζουμε θέμα, αλλά όχι και χρώμα. Εκεί, φιλενάδα μου, όλο στο κιτρινόμαυρο θα είναι το φόντο μας σήμερα. Τι έχουμε, λοιπόν; Για να χαροποιήσω γιατί περνάς και δύσκολα, σου έχω λίγο από Ντέμη Νικολαΐδη. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, μπορεί – απ’ όσο γνωρίζουμε ως τώρα – να μην εμφανίστηκε στο γάμο του Άκη Ζήκου, αλλά ήταν «παρών» στο μπαζάρ που έκανε η Δέσποινα Βανδή. Η διάσημη τραγουδίστρια είχε διοργανώσει μια φιλανθρωπική εκδήλωση και βρέθηκε εκεί από νωρίς μαζί με την Μελίνα, ετοίμασαν γλυκά και έκαναν βόλτα στο μπαζάρ. Κάτι, όμως, πρέπει να πήγε στραβά γιατί μόλις ο Ντέμης έφτασε η Μελίνα έπεσε στην αγκαλιά του μάλλον στεναχωρημένη από κάτι. Μακάρι να κάνει λάθος η Λόλα, αλλά αυτό το αλάνθαστο και ανικανοποίητο μητρικό ένστικτο που έχει δύσκολα πέφτει έξω.

Η αλήθεια είναι ότι έχω κι άλλα θέματα αν θέλω! Αλλά δε θέλω γιατί με κουράσατε και λέω να πάω να ξεκουραστώ λιγάκι. Μόνο μια μικρή αναφορά θα κάνω και θα επανέλθω στο μέλλον. Εκεί που χάζευα φιλενάδα μου τα βραβεία ΠΣΑΤ και περίμενα να συγκλονιστώ με τη γραβάτα του Θανάση, έπεσε το μάτι μου και βγήκε παράλληλα με δύο άλλα γεγονότα. Αφενός, γιατί, γιατί, γιατί το έκανε αυτό ο Πέτζα στον εαυτό του; Και αφετέρου, ο Βασίλης Σπανούλης… Γιατί, γιατί, γιατί, αφήνει τα παιδιά του να τον ντύνουν??? Είναι η μόνη δικαιολογία που μπορεί η Λόλα να του βρει για την ενδυμασία που επέλεξε. Ακόμα κι ο συνταξιούχος σου φιλενάδα πιο νεανικά ντύνεται!!! Αυτά και εις το επανιδείν!

 

Τελευταία Νέα