H παρηγοριά του Τζαβέλλα!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
H παρηγοριά του Τζαβέλλα!

bet365

Φτάσαμε στο μέσο της εβδομάδας! Και τι εβδομάδας!!!! Φιλενάδα μου, αν και εξαφανισμένη, χαίρομαι πολύ που τα λέμε σήμερα. Θα χαιρόμουν να τα έλεγα και με την μπουμπού και τη μπουμπού που κάνουν check in και φεύγουν για αλλού.

Φτάσαμε στο μέσο της εβδομάδας! Και τι εβδομάδας!!!! Φιλενάδα μου, αν και εξαφανισμένη, χαίρομαι πολύ που τα λέμε σήμερα. Θα χαιρόμουν να τα έλεγα και με την μπουμπού και τη μπουμπού που κάνουν check in και φεύγουν για αλλού.

Αγαπημένη μου Mrs. M. σήμερα είναι πολύ ξεχωριστή η στήλη, γι’ αυτό και θα το πάρουμε λίγο φιλοσοφικά. Η Λόλα θέλει να σου πει ότι τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα. Ακόμα κι αν γίνονται με διαφορετικό τρόπο από τον επίσημο… Και γι’ αυτό δεν πρέπει να σταματάμε ποτέ να ονειρευόμαστε. Τι σου λέω κι εσένα βρε φιλενάδα?? Πού να πεις στον συνταξιούχο σου για όνειρο ζωής… Θα σε ρωτήσει για ποια ζωή απ’ όλες!!! Χαχαχαχαχαχα! Η φιλοσοφία, φιλοσοφία, αλλά και το εκπληκτικό μας χιούμορ είναι πάντα εδώ. Όπως εδώ σήμερα είναι και τα περιοδικά, γι’ αυτό και πάμε κατευθείαν στο θέμα μας.

Βρήκε νέα αγκαλιά!

Επειδή σε είδα φιλενάδα που συγχύστηκες τις προάλλες, θέλω να σου πω γρήγορα τα ευχάριστα και να μην σε ταλαιπωρώ παραπάνω. Θυμάσαι πόσο στεναχωρήθηκες που χώρισε ο Γιώργος Τζαβέλλας με τη Στέλλα Γιάμπουρα; Περισσότερο κι απ’ την μπουμπού με τη μπουμπού όταν άδειασαν το μπολ του παγωτού!! Τα καλά νέα που σου έχω είναι ότι ο διεθνής αμυντικός μας βρήκε καινούργια αγκαλιά. Και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης η είδηση, γιατί την έχει γράψει το «Ciao». Της Λόλας, όχι της Νάντιας που έμαθα ότι περνάει interview για να μου πάρει τη δουλειά!

Στο εγκυρότατο περιοδικό, που κυκλοφόρησε και αν δεν έχει εξαντληθεί κοιτάξτε να το προμηθευτείτε, αναφέρεται πως ο άσος της Μονακό έχει… στενές επαφές με τη Μαρία Καρλάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που στη Λόλα δεν ήταν γνωστή, αλλά γενικότερα μάλλον είναι γνωστή για να την αναφέρουν ως γνωστή, τραγουδάει φέτος στο Posidonio μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Αντύπα. Α, είναι και οι Vegas εκεί που τραγουδούν «είσαι ό,τι έψαχνα να βρω» και όταν το ακούνε στέλνει η μπουμπού στην άλλη μπουμπού μία λουλουδού.

Το θέμα μεταξύ των δύο προέκυψε από τους διαλόγους στο «Facebook» που σου έχω πει να φτιάξουμε βρε φιλενάδα κι όλο με αγνοείς. «Μου βάζεις δύσκολα», έγραψε εκείνη… «Ζητάω πολλά, τι να κάνουμε;», απάντησε εκείνος και ο τοίχος γέμισε με μέλια. «Τι να σε κάνω; Έχε χάρη που σε αγαπάω. Πρέπει να αρχίσω από χθες, δεν προλαβαίνω», συμπλήρωσε η Μαρία και το «Ciao» που δεν κοιμάται ποτέ, όπως θα έλεγε και το «Star» το έβγαλε το θέμα. Και μην πάει κανείς να το διαψεύσει. Το «Ciao» και ο Πάπας έχουν το αλάθητο.

Βόλτα στη Γλυφάδα!

Κοίτα να δεις… Γράψε, γράψε στο τέλος θα τη συμπαθήσει η Λόλα τη Γλυφάδα. Καλά έχει και μερικούς λόγους παραπάνω, αλλά κυρίως είναι η πλύση εγκεφάλου. Ξέρω ότι βάσει προλόγου θα περιμένατε Μαρία Τσουρή και Παναγιώτη Βασιλόπουλο, αλλά όχι. Ούτε καν Έλλη Κοκκίνου και Γιώργο Μπόγρη δεν έχει το μενού. Θα έχει αύριο για να μην μου πάθετε και καμιά στέρηση. Η σημερινή Λόλα έχει Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλη Σπανούλη. Επιτέλους, χωρίς τα παιδιά!

Ο άσος του Ολυμπιακού και η πρώην Σταρ Ελλάς άφησαν λίγο τους δύο γιους τους και περπάτησαν στην Γλυφάδα. Έκαναν βόλτα στα μαγαζιά, ίσως και να ψώνισαν τίποτα και κατέληξαν να πιουν καφέ με παρέα σε γνωστό μαγαζί. Πιο γνωστό το μαγαζί από τη Μαρία Καρλάκη, γιατί η Λόλα την καφετέρια την ήξερε. Τη Μαρία πάλι όχι και συγγνώμη.

Φτάνει τώρα… Σας αφήνω γιατί πρέπει να συνεχίσω το τρέξιμο!! Καλή Τετάρτη να έχετε και καλά να περνάτε. Καλά να περνάει και η Λόλα!

 

Τελευταία Νέα