Στην Α1 όλα τα λεφτά!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Στην Α1 όλα τα λεφτά!

bet365

Το περιμένατε εσείς τώρα αυτό; Αναμφίβολα και όχι! Η Λόλα είναι γεμάτη εκπλήξεις σαν τον καιρό και σαν τον συνταξιούχο της φιλενάδας μου. Κάθε μέρα που ξυπνάει είναι και μια έκπληξη!!! Το ότι ξυπνάει σκέτο. Χαχαχαχαχα!

Είδατε πόσα κέφια έχει η Λόλα, παρότι δουλεύει κυριακάτικο; Για να μην παρεξηγηθώ, όμως, και σας γίνει και συνήθειο, σας ενημερώνω ότι εμφανίστηκα σήμερα, για δύο λόγους. Αφενός επειδή έλειψα την Παρασκευή ελλείψει και επικαιρότητας και αφετέρου επειδή αύριο είναι απεργία. Τη Δευτέρα. Απεργία! Να το γράψω ξανά, μπας και το ακούσουν όλοι; Απεργία! Τώρα, βέβαια, τι θα γίνει δεν ξέρω να σας πω. Μπορεί να απεργούμε, μπορεί και όχι. Μπορεί το πρωί να απεργούμε, μπορεί το απόγευμα όχι. Κι επειδή ήταν ένα ρίσκο που δεν μπορούσε η Λόλα να πάρει, αποφάσισε από μόνη της να εμφανιστεί σήμερα!

Τι νέα; Αγαπημένη μου φιλενάδα έχετε Μετρό; Χαχαχαχαχα!!! Ούτε εμείς! Απ’ όλες τις ημέρες, την Τετάρτη δουλεύει. Μπορείς και να το τραγουδάς σαν τα στρουμφ που έλεγαν απ’ όλες τις ημέρες η Κυριακή μ’ αρέσει! Είναι και το αγαπημένο τραγούδι της μπουμπούς και τις μπουμπούς που έχουν ενέργεια σα να καταπίνουν τους λωτούς! Μετά από τη σύντομη εισαγωγή, ας περάσουμε τώρα στα θέματά μας.

Στα γήπεδα του μπάσκετ!

Φιλενάδα μου Α1 ανδρών παρακολουθείς; Μπα… Δεν παίζει εκεί η αγαπημένη σου ομάδα. Α2??? Αν δεν λανθάνω, ούτε εκεί. Έχετε, όμως, φιλενάδα φανταστικό τμήμα βόλεϊ γυναικών, οπότε δε θέλω να μου στεναχωριέσαι. Ξέρεις, λοιπόν, πως στην κορυφαία κατηγορία ανδρών, γίνονται τα καλύτερα. Κοίτα τι σου έχω για σήμερα! Την Έλλη Κοκκίνου στη Νέα Σμύρνη. Αυτή τη φορά φιλενάδα τη βλέπω χαρούμενη, φαίνεται θα έφαγε εκείνη το κέικ από τον καφέ. Έτσι όπως τον βλέπω εσχάτως τον Γιώργο δεν πρέπει να τρώει και τίποτα. Να δεις που κάνει την ίδια δίαιτα με μας. Κι εγώ φιλενάδα μόνο μια πίτσα και δέκα μικρά γλυκάκια έφαγα προχθές. Και μη σου φαίνονται πολλά! Τα δύο τα άφησα!
Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο κλειστό της οδού Αρτάκης, που παρεμπιπτόντως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το λένε με την οδό του. GPS γίναμε όλοι?? Δηλαδή, χάθηκε να του δώσουν ένα όνομα??? Με την ίδια λογική, το ντέρμπι ποδοσφαίρου χθες έγινε το γήπεδο της οδού Σπύρου Λούη; Ξέφυγα πάλι, θα φταίει η χαρά μου για την απεργία. Η Κοκκίνου έδειχνε καλόκεφη και χάρηκε και το παιχνίδι, αφού και ο Πανιώνιος κέρδισε και ο Γιώργος Μπόγρης ήταν θετικός στην αναμέτρηση.

Από το κλειστό στην οδό Αρτάκης, πάμε σε εκείνο το λίγο μεγαλύτερο στην οδό Ποσειδώνος! Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΚΑΟΔ και ήταν ευκαιρία για τις συζύγους να ξεσκάσουν λιγάκι. Τις προάλλες με την Τσιπίτα ή πώς στο καλό την έλεγαν, δεν εμφανίστηκαν αλλά στην Α1 που είναι όλα πιο χαλαρά, ήταν όλες παρούσες. Η Ολυμπία Χοψονίδου που χαιρετήθηκε με την Έριν Μπούσερ και άφησε τα παιδιά για λίγο – όπως φαίνεται στο βάθος – σε κάποια που μοιάζει με την Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά και η Βιβή Τσιάμη η οποία μπερδεύτηκε λίγο και νόμιζε ότι ήταν στο Στάδιο που βρίσκεται στην ανατολική 161η οδό στο Μπρονξ. Εκείνο των Yankees, ντε! Καλά να ‘ναι τα κορίτσια και πάντα να είναι κοντά μας.

Ραντεβού στο Καραϊσκάκη!

Θα συνέχιζα το παιχνιδάκι, αλλά βαριέμαι να ανοίξω το google maps και θέλω να πάρω τη μπουμπού και τη μπουμπού και να γίνει του ρακιού. Ας μιλήσουμε, λοιπόν, φιλενάδα για το Στάδιο Καραϊσκάκη. Εκεί ξεχώρισε η Λόλα δυο-τρία στιγμιότυπα. Για αρχή τον θερμό χαιρετισμό του Κώστα Σόμμερ με τον Ράφικ Τζιμπούρ και κυρίως το outfit του γνωστού νομίζω, αν δεν λανθάνω, ηθοποιού. Είναι το ντύσιμο, μπράβο φορέσατε όλα τα χρώματα! Μετά, έχουμε λίγο από Αριέλ Ιμπαγάσα και παραλίγο ακόμα μια αυτοκτονία να συγκλόνιζε την κοινή γνώμη, αυτή τη φορά από πνιγμό!

Και για το τέλος αφήσαμε τη φωτογραφία με το υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης! Φιλενάδα μου τέτοια βλέπουν στη ΝASA και θέλουν να πάρουν τη μπουμπού και τη μπουμπού για εξετάσεις iq. Δεν είναι ο παίκτης που σκοράρει, αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο backround όλα τα λεφτά! Πραγματικά, αποθέωση!!!!

Άντε να σας αφήνω για σήμερα! Καλό υπόλοιπο Κυριακής να έχετε και ραντεβού την Τρίτη. Καλή εβδομάδα και καλή μας ταλαιπωρία!!

 

Τελευταία Νέα