Έτοιμοι για παιδί!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Έτοιμοι για παιδί!

bet365

Καλησπέρα… Χειμώνιασε κι άρχισαν τα δύσκολα φιλενάδα. Με δυσκολία να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι, με δυσκολία να κάνεις όσα σε περιμένουν κάθε μέρα, με δυσκολία η κίνηση στους δρόμους, με δυσκολία και η Λόλα στις επάλξεις.

Αγαπημένοι μου αναγνώστες να με συγχωράτε για την καθυστέρηση, αλλά μελετούσα τον απόγονο – για να μη πω τον διάδοχο και φανώ υπερβολική – του Σωκράτη και του Ομήρου. Μέχρι εκεί κατόρθωσε να πάρει το αυτί της Λόλας, πριν αποφασίσει να μην περάσει ξανά από το δωμάτιο που είχε ανοικτή τηλεόραση. Πώς είστε εσείς σήμερα; Η αισθητική σας; Όλα καλά ή πήγατε καμιά βόλτα και σας την χάλασε κανείς; Είδες, όμως, φιλενάδα μου αν ο άνθρωπος είναι σπουδαίος?? Μια κουβέντα είπε κι αμέσως έβρεξε για να μην χρειαστεί κανείς να καθαρίζει πια τα τζάμια των αυτοκινήτων! Στην επόμενη κουβέντα του, θα βαρέσουν διάλυση όλες οι χαρτοβιομηχανίες για να μην υπάρχουν χαρτομάντιλα!!!

Αλήθεια βρε φιλενάδα, επειδή η Λόλα δεν τα πάει καλά με την αισθητική μουσική, αλλά το Facebook είναι μεγάλο πανεπιστήμιο, το τσιγγανάκι τι εθνικότητα έχει; Φτάνει τώρα με τις αισθητικές παρεμβάσεις της καθημερινότητάς μας και πάμε στο θέμα μας.

Έτοιμοι για παιδί!

Θυμάσαι φιλενάδα που λέγαμε για τη «Real News» που αγόρασε η Λόλα; Άκου, λοιπόν, τι άλλο διάβασα για να αλλάξουμε και θέμα και να μην νευριάσει περισσότερο η Λόλα και μετά χρειαστεί αισθητική επέμβαση σαν τη μπουμπού και τη μπουμπού που είναι χαρά του πλαστικού. Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου λίγους μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο, έχουν αρχίσει τις σκέψεις για το πρώτο τους παιδί. Όπως έλεγε ο πρώην ηθοποιός, πρώην μοντέλο και νυν μαραθωνοδρόμος στο στενό του φιλικό κύκλο ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση του πρώτου παιδιού, οπότε όπως συμπεραίνεις κι εσύ φιλενάδα, είναι στα σχέδια του ζευγαριού.

Οι δυο τους είναι πολύ καλά και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Πρόσφατα, βρέθηκαν στην Αράχωβα για ένα διήμερο, στο σπίτι που διατηρεί ο Αλέξανδρος Παρθένης. Περπάτησαν πολύ, πέρασαν ώρες στη φύση, απόλαυσαν φαγητό στις τοπικές ταβέρνες, τώρα που δεν γίνει ο κακός χαμός, πήγαν και στους Δελφούς φιλενάδα μου. Εκεί που είχε πάει και ο συνταξιούχος, μη λέμε τα ίδια.

Με το καλό να τους ευχηθεί και η Λόλα και να σας αφήσει σιγά-σιγά. Φιλενάδα μου κοίτα να έχεις σωστή αισθητική και να προσέχεις και του συνταξιούχου. Γιατί την πυροβολούν από παντού και μετά τι να πω για να γυρίσουν στη μπουμπού και στη μπουμπού;

 

Τελευταία Νέα