Ωραίες, καθημερινές στιγμές!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ωραίες, καθημερινές στιγμές!

bet365

Άντε, καλημέρα να έχουμε!! Να τα πούμε σήμερα, γιατί ποιος ξέρει πότε θα τα πούμε ξανά! Σήμερα έχει απεργία ο ένας, αύριο ο άλλος, μεθαύριο ο τρίτος και μόνο το Σαββατοκύριακο δε θα απεργήσει κανείς!

Λογικό, γιατί πού να τρέχεις να κάνεις πορείες και να είσαι αγωνιστής, αν μπορείς την ίδια ώρα να πίνεις καφέ??

Πάλι με γκρίνια ξεκίνησε τη μέρα η Λόλα, παρότι επί της ουσίας δεν έχει και πολλά να γκρινιάζει. Καλά είναι, άρρωστη δεν είναι, καφέ ήπιε, πρωινό έφαγε, μεσημεριανό θα φάει κι εντάξει αν είναι και λίγο κουρασμένη παραπάνω, δεν πειράζει. Φιλενάδα μου εσύ τι κάνεις; Πώς περνάς στην όμορφη Θεσσαλονίκη?? Ο συνταξιούχος καλά; Ο watch the fog πού βρίσκεται?? Λες να τον έπιασε στα πράσα η αγαπητικιά του και να μας παράτησε κι αυτός; Η μπουμπού με τη μπουμπού δεν θα μας παρατήσουν, γιατί είμαστε στη ζωή τους το perfume!! Καλό, ε??? Καλά είναι και τα θέματά μας για σήμερα, οπότε δώσε βάση!

Οικογενειακές στιγμές!

Ξεκινάμε με ένα αγαπημένο ζευγάρι. Μετά θα συνεχίσουμε με ένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι και θα είμαστε όλο αγάπη σήμερα. Σαν τη Λόλα με τον Λαζαράκο και αυτό το ατελείωτο συναίσθημα… Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης περνάνε τις καλύτερες μέρες του γάμου τους και είναι η απόδειξη ότι το στεφάνι δεν σκοτώνει τον έρωτα. Τον έρωτα φιλενάδα μου, όχι και τον συνταξιούχο!!! Μην τον πας στην εκκλησία, γιατί θα μπερδευτεί ο άνθρωπος! Από το tlife.gr βρήκαμε φωτογραφίες από τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού, πιθανότατα δημοσιευμένες στο instagram. Ξέρεις, φιλενάδα αυτό δημοσιεύεται όποια φωτογραφία τραβάς! Το έκανε και ο συνταξιούχος αυτό στα νιάτα του. Με τη σχολική επετηρίδα!!! Χαχαχαχαχα!

Στο φωτορεπορτάζ μας, εκτός από την πολύ γλυκιά φωτογραφία του άσου του Ολυμπιακού με τους δύο του γιους, μπορείτε να δείτε και τον Θανάση που έχει αδυναμία στα σπορ να αθλείται. Λίγο μπάσκετ, λίγο τένις, λίγα αυτοκινητάκια για εκείνον και όλα τα παιδιά της γειτονιάς, λίγο απ’ όλα! Η απορία της Λόλας είναι αν όλα αυτά είναι μέσα στο σπίτι του Βασίλη και της Ολυμπίας. Είναι σαν τη μπουμπού με τη μπουμπού που η βίλα που διαθέτουν είναι το μεγάλο τους ατού!

Βραδινές στιγμές!

Μετά τις απλές στιγμές της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη, περνάμε στο άλλο αγαπημένο ζευγάρι που λέγαμε! Αν ήθελα να γίνω κακιά, θα σου έλεγα φιλενάδα ότι για κάτι τέτοια δε δέχτηκε ο Τραϊανός τη δουλειά στην ΑΕΚ. Να αφήσει την Πέγκυ και να τρέχει στα Σπάτα; Και παρότι κατόπιν σκέψεως αποφάσισα ότι είμαι κακιά, για τον Δέλλα δε θα πω κακία. Γιατί χίλια δίκια είχε ο άνθρωπος που δεν δέχτηκε κι άλλα χίλια στη δημόσια δήλωση που έκανε. Σύνολο, δηλαδή, 2.000 δίκια. Πού είναι εκείνος που φίλος που έλεγε ότι η Λόλα δεν ξέρει μαθηματικά?? Ορίστε που αν χρειαστεί και δύσκολες πράξεις κάνει!!

Χαχα! Ξέρεις τι σκέφτηκα τώρα φιλενάδα; Εκείνο που λέμε χίλια χρόνια θα ζήσεις! Πάει καιρός που έχουν σταματήσει να το λένε αυτό στον συνταξιούχο σου, ε??? Χαχαχαχαχαχα!!! Για το «να τα εκατοστίσεις» ούτε λόγος!! Πήρα φόρα και κρίμα που άργησα γιατί τελειώνει η στήλη και πρέπει να μιλήσω με τη μπουμπού και τη μπουμπού που αγόρασαν θήκη του κινητού! Ο Τραϊανός και η Γωγώ, λοιπόν, βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην πρεμιέρα της Πέγκυς Ζήνα. Όχι την προγραμματισμένη, αλλά τη δεύτερη που άργησε μια εβδομάδα! Πάντα καλοντυμένοι και πάντα προσεγμένοι στην εμφάνιση έδειξαν και σε αυτή την έξοδό τους πως παραμένουν αγαπημένοι και διατηρούν ζωντανό τον έρωτά τους.

Με άντε ξεκίνησε σήμερα η Λόλα, με άντε θα τελειώσει! Άντε, να σας αφήσω και σήμερα. Αύριο, οι δημοσιογράφοι απεργούν. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, σημαίνει ότι για ακόμα μια μέρα θα τα πούμε κανονικά!!! Έλα τώρα, κακίες. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις. Αυτό είπαν κάποτε στη μπουμπού και στη μπουμπού και από τότε κατεβάζουν του σκασμού!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα