Αγαπημένη νύφη-πεθερά!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Αγαπημένη νύφη-πεθερά!

bet365

Η γνωστή αγαπημένη και άκρως συμπαθητική Λόλα επέστρεψε! Γεμάτη διάθεση μπρίο και κάνα μπριός να είχαμε να τρώμε τώρα καλά θα ήταν! Παρασκευή σήμερα και απαγορεύεται η κακή διάθεση.

Εκτός κι αν ζεις σε ένα νησί κάτω των 150 κατοίκων, οπότε μια ανησυχία παραπάνω πρέπει να την έχεις. Φαντάσου τώρα φιλενάδα μου κι εσύ worrying time fades, να είσαι σε ένα μικρό νησί και να έχει βγάλει η απογραφή 148 ή 149 κατοίκους. Εκεί να δεις για πότε θα αυξηθούν οι γεννήσεις!! Πάντως, πέρα από την πλάκα, το σωστό θα ήταν να εφαρμόσει το μέτρο η τρόικα και στα χωριά και να βάλει και ένα όριο για τις θεωρητικά μεγαλύτερες πόλεις. Ει δυνατόν να μαζευτούμε όλοι στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, που δεν είναι να πεις ότι δε χωράμε, τόσο χώρο έχουμε ακόμα, για να μην ταλαιπωρούνται οι άνθρωποι με τους υπολογισμούς.

Επίσης, υπάρχουν μια σειρά μέτρων ακόμα που θα προτείνει η Λόλα: Ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ζωής (σ.σ. άστα φιλενάδα μου, δεν περνάει ο συνταξιούχος), ώστε να μην ξοδεύουμε πόρους από τα 80 και μετά. Κατώτατο όριο βάρους γέννησης, ώστε αν για παράδειγμα γεννηθεί το παιδί κάτω από 2.600 να μην λογίζεται ως τέκνο. Ελάχιστη πελατεία για να λειτουργεί ένα super market (θα πρέπει να έχει πάνω από 20 πελάτες ταυτόχρονα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας), απαγόρευση πτήσεων για κάτω από 70 επιβάτες (αν θέλετε να ταξιδέψετε, πρέπει να είστε μεγάλη παρέα), απαγόρευση κυκλοφορίας των ΤΑΞΙ με μόνο έναν επιβάτη (επιτέλους, οι ταρίφες δικαιώνονται!), ένα πλοίο της γραμμής για όλα τα νησιά του Αιγαίου, άλλο ένα για τα νησιά του Ιονίου (και πολύ μας είναι).

Αμφότερα θα λειτουργούν μόνο τους θερινούς μήνες και ο απόπλους θα γίνεται εφόσον υπάρχει ο ικανοποιητικός αριθμός των 7.500 επιβατών on board! Και, φυσικά, εξορισμός της μπουμπούς και της μπουμπούς, που θα πάνε στην Αφρική να τρώνε το κους-κους. Εσείς θεωρείτε τώρα τη Λόλα παράλογη, αλλά εδώ είστε κι εδώ είμαι. Και καλύτερα να μας βλέπουν όλους παρέα, γιατί αλλιώς μπορεί να την απαγορεύσουν και τη Λόλα!!! Άντε πάμε τώρα στα θέματά μας για να μην γίνουμε και γραφικοί σαν τον συνταξιούχο της φιλενάδας μου.

Κοντά κι αγαπημένες!

Θυμάσαι φιλενάδα μου που λέγαμε για την Ολυμπία Χοψονίδου και την πεθερά της?? Κάποτε πήγαιναν στο ΣΕΦ κι έμοιαζαν από δυο χωριά χωριάτισσες. Στην ανατολή η μία στη δύση η άλλη, ο αδελφός του Σπανούλη στη μέση και μούτρα, πολλά μούτρα. Φαντάζομαι θα έχεις τραβήξει κι εσύ πολλά από την πεθερά σου φιλενάδα! Κι εκείνη, όμως, τράβηξε… Κουπί στις τριήρεις μαζί με τον γιο της!!! Χαχαχαχαχαχαχα! Αλήθεια, την Αργοναυτική Εκστρατεία την πρόλαβε ο καλός σου ή δεν τον πήρε ο Ιάσων?? Αχ, καλή είμαι σήμερα!!! Οι παλιές εικόνες, λοιπόν, ανήκουν στο παρελθόν και πλέον η Ολυμπία μαζί με τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη κάθονται δίπλα-δίπλα και αγαπημένες.

Η πρώην Σταρ Ελλάς βρέθηκε ακόμα μια φορά στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Κάχα Λαμποράλ, που εμένα προσωπικά μου θυμίζει σαμπουάν, χωρίς αυτή τη φορά να έχει μαζί της τα παιδιά της. Λογικό, αφού τέτοια παιχνίδια έχουν πιο πολλή φασαρία και δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθούν. Είδες η Λόλα φιλενάδα??? Μέχρι και συμβουλές «εσείς και το παιδί» έχει. Ναι, γιατί «εμείς και το παιδί» δεν το κόβω να γίνεται. Το καλύτερο θα είναι το παιδί και η μπουμπού με τη μπουμπού, που θα δίνουν ρεσιτάλ θηλασμού! Να τα ακούει και ο wonderful the family που και ερωτευμένο τον βλέπω και σπιτωμένο τον κόβω, οπότε το επόμενο βήμα θα είναι το παιδάκι. Πάνω από 2.600, όπως είπαμε!

Στο ΣΕΦ ήταν επίσης και η Έριν Μπούσερ, η οποία πήρε και το κοριτσάκι της μαζί για να δουν το επίσημο ντεμπούτο του Στράτου Περπέρογλου στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Γούρι του έφεραν και πιστεύω φιλενάδα θα τις έχουμε μόνιμες και αυτές στο Φάληρο.

Μια φορά κι έναν καιρό…

Απ’ το παρόν, πάμε στο παρελθόν! Από την Ολυμπία και την Έριν, τον Βασίλη και τον Στράτο, περνάμε στον Παναγιώτη και τον Ζάρκο. Στο αγαπημένο μας περιοδικό «Ciao», που είναι ανεκτίμητης αξίας, υπάρχει μια φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψη του Πάσπαλιε, Πάσπαλι, Πάσπαλ, όπως εκείνα τα χρόνια κοβόταν το όνομά του κάθε χρόνο, στην Αθήνα. Ο πρώην συμπαίκτης του ανέλαβε να τον περιποιηθεί και βγήκαν το βράδυ σε ένα μπαρ του Πειραιά, απ’ όπου και η φωτογραφία. Μάλλον ο Πάσπαλιε, Πάσπαλι, Πάσπαλ θα πλήρωσε γιατί ο Παναγιώτης έχει μια μικρή οικονομική στενότητα τον τελευταίο καιρό. Δεν βγαίνει ούτε ως την Ελβετία να πάει! Τέλος πάντων, ας μην λέμε κακίες κι έχουμε και ταξίδι. Πάνω από 70 είμαστε, μην ανησυχείτε! Άντε να σας αφήνω σιγά-σιγά και καλό Σαββατοκύριακο. Να περνάνε καλά και η μπουμπού με τη μπουμπού και να πιάσουν απ’ τα κέρατα τον ταύρο του κόκκινου πανιού!

Καλέ, τώρα που το θυμήθηκα!!! Τις σειρήνες χθες τις ακούσατε?? Νόμιζα πως τρελάθηκα η γυναίκα πρωινιάτικα, μέχρι που το έμαθα το μεσημέρι ότι κάναμε άσκηση. Δηλαδή, χάθηκε ο κόσμος να κάναμε καμιά άσκηση μαθηματικών, που ξέρετε και πόσο καλή είμαι?? Γι’ αυτό φιλενάδα μου δε μου έγραψες τίποτα?? Έτρεχες να προλάβεις τον συνταξιούχο που νόμιζε ότι έγινε επιστράτευση. Πω πω, πόσες αναμνήσεις θα του ξύπνησαν του δόλιου!!! Ελπίζω φιλενάδα να του εξήγησες ότι τους διώξαμε τους Πέρσες!

 

Τελευταία Νέα