Παντού και πάντα μαζί!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Παντού και πάντα μαζί!

bet365

Τι όμορφη ηλιόλουστη μέρα είναι τούτη?? Παράπονο δεν έχω, γιατί μας χρειαζόταν λίγο ένα τέτοιο διάλειμμα. Ωραία η δροσούλα, ωραία τα πρωτοβρόχια και ωραία η μέρα η σημερινή που θα ξεκινήσει με ένα ποίημα.

Φιλενάδα μου στη Λόλα μίλα, μη φοβάσαι έχει και βίλα! Κι αν περιμένεις πρόσκληση απ’ τη μπουμπού και τη μπουμπού, θα πάρει χρόνο γιατί έχει και μεγάλη queue. Πάρα πολλά θέματα έχει πιάσει το μάτι της Λόλας αυτή την ημέρα. Καταρχήν, φιλενάδα μου να σου πω καλορίζικος και σε καλή μεριά. Βέβαια, κάθε πρωί κλείνει η ΑΕΚ έναν προπονητή και το βράδυ πάλι προπονητής δεν υπάρχει, αλλά δε βαριέσαι… Είναι μια λύση κι αυτή, αρκεί οι προπονήσεις να γίνονται ως τη δύση του ηλίου. Μετά, είδα τον συνομιλητή μας να ποζάρει σε κάποια άλλα σάιτ και όλα τώρα εξηγούνται. Διαβάστε κι εσείς και θα δείτε…

http://www.kamarinia.gr/article/item/177115-enas-gdutheke-ki-autos-etan-amerikanos-wtf-eikona

Για να μην μιλήσω για τον τροχονόμο, που αναφέρεται στα σχετικά θέματα, για τον οποίο επί ένα χρόνο σας μιλούσε η Λόλα!!! Κι αφού με όλα τούτα γέμισα το χρόνο μας, πάμε τώρα για το μεγάλο μας θέμα για σήμερα!

Για πάντα μαζί!

Η μπουμπού με τη μπουμπού που είναι του έρωτα γκουρού, μου το είχαν πει. Σαν τη χαρτορίχτρα του Πάνου Κιάμου και σαν την αστρολόγο τη Μαρίνα του Δάκη! Μεγάλες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού, είμαι σίγουρη φιλενάδα μου ότι και ο συνταξιούχος σου είχε μάθει ότι θα σε γνωρίσει. Από την Πυθία!!! Χαχαχαχαχαχα!!!! Πολύ καλό, μπράβο μου. Πολύ ωραίο και το παπάκι που έβαλες για φωτογραφία, ταιριάζει και με τον καιρό. Έλεγα, λοιπόν, για τον έρωτα.

Κυκλοφόρησαν τα αγαπημένα μας περιοδικά φιλενάδα και να τα αγοράσετε μόνο και μόνο για τη συνέντευξη της Πάολας. Μακάρι να μπορούσε η Λόλα να κάνει μια εξαίρεση και να την αναλύσουμε μαζί παράγραφο προς παράγραφο, λέξη προς λέξη. Είναι ύμνος πραγματικά, μην τη χάσετε!! Θα κάνει ακόμα και τον want the friskies να πει «wow, that female»! Πριν φτάσει η Λόλα στη συνέντευξη της γνωστής τραγουδίστριας στο περιοδικό «OK», έμαθε τα νέα που όλοι περιμέναμε για τη Μαρία Τσουρή και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Είδε, μάλιστα, και φωτογραφίες στο περιοδικό «Hello». Μόνο το «Ciao» έμεινε πάλι στην απέξω, ευτυχώς αυτή την εβδομάδα δεν ήταν κρατημένο για τη Νάντια.

Το γνωστό ζευγάρι σε μια από τις πολλές βόλτες του στη Γλυφάδα, έπεσε τυχαία πάνω στους φωτογράφους που το πέτυχαν τυχαία πάντα χαμογελαστό και καλοβαλμένο. Θα μου πεις ποιος πάει βόλτα για καφέ στη Γλυφάδα χωρίς να έχει περιποιηθεί?? Ας μην πιάσουμε, όμως, κι αυτή την ιστορία γιατί θα ξημερώσουμε φιλενάδα μου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των περιοδικών, η Μαρία και ο Παναγιώτης σχεδιάσουν αυτή την περίοδο τη βάφτιση του μικρού Κωνσταντίνου και γιατί το βιάζονται τόσο θα σε γελάσω. Θέλουν, λέει, να γίνει τέλη Οκτώβρη και θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θα πάνε, όμως, η μπουμπού με τη μπουμπού σε συνολάκι εκρού.

Και μπορεί οι φωτογραφίες του ζευγαριού να είναι στο «Hello», αλλά στο «ΟΚ» φιλοξενούνται δηλώσεις της Μαρίας. «Η ζωή με ένα παιδί είναι πιο ουσιαστική. Αγαπάς πολύ περισσότερο τη ζωή σου και αγχώνεσαι μη σου συμβεί κάτι, διότι πλέον δεν σκέφτεσαι τον εαυτό σου, αλλά αυτό το πλάσμα που εξαρτάται από εσένα», είπε και σα να μου περιγράφει εσένα με τον συνταξιούχο ένιωθα. Τέτοια αγάπη και εξάρτηση! Η πρώην πολίστρια του Ολυμπιακού συμπλήρωσε πως «αν ένα ζευγάρι αγαπιέται, τότε το παιδί φέρνει την απόλυτη ευτυχία» και τώρα σα να περιέγραφε τη Λόλα με τον Λαζαράκο ένιωσα. Μόνο το παιδί μας έλειπε!!!

Άντε και αντίο θα σας δω στο πλοίο στις 32 του άλλου του μηνός. Φεύγει η Λόλα, πάει να μαζέψει σαλιγκάρια τώρα με τη βροχή. Γιατί η μπουμπού με τη μπουμπού είναι - μη βρίσω - και του γαλλικού και στη βίλα θα έχουμε βραδιές γκουρμέ ευρωπαϊκού.

 

Τελευταία Νέα