Ο Θωμάς και το fashion night out!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ο Θωμάς και το fashion night out!

bet365

Τέτοιες ώρες και στιγμές καταλαβαίνεις φιλενάδα μου τις αδικίες της ζωής! Κάτι ήξερε η ΚΑΝΕΛ κι έφυγε πάνω στο άνθος της πολυμετοχικότητας! Σε ποιον να κάνουμε καζούρα τώρα?? Κάθεσαι και στεναχωριέσαι εσύ για την Μπαρτσελόνα που στην τελική κέρδισε κιόλας! Τι να πουν και οι φίλτατοι οι Παναθηναϊκοί, με το κακό που τους έχει βρει???

Φιλενάδα μου να ‘σαι καλά, μ’ έκανες και γέλασα με την παρένθετη μητέρα που χαρακτήρισες τον Ζλάταν! Αλήθεια, ο συνταξιούχος σου τι κάνει? Τον σκέφτηκα τώρα γιατί αναρωτιέμαι αν έκλεισε η παρένθεση. Αν όχι, κάνε κάτι γρήγορα, γιατί μπάζει και θα σου κρυώσει!!! Εντάξει, μέτριο ήταν! Τουλάχιστον επιστρέψαμε στις χαρούμενες στιγμές μας και έγινε και πάλι η Λόλα διασκεδαστική. Γιατί η μπουμπού με τη μπουμπού απ’ τη στεναχώρια τους χθες άκουγαν μόνο μπλουζ. Ας τους αφήσουμε, όμως, στην ησυχία τους, όπως και τον Λαζαράκο, που πάλι κοιμάται να ξέρεις, και πάμε στα σημερινά θέματα!

Fashion victims!

Σπουδαία βραδιά η χθεσινή φιλενάδα! Λυπάμαι εκείνους που τη σπατάλησαν, παρακολουθώντας τον Παναθηναϊκό κι έχασαν όλα εκείνα τα φοβερά γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη! Είχαμε πολλές πρώτες φορές… Σαν εκείνη της Λόλας με τον Λαζαράκο, αλλά με περισσότερο στυλ. Η πρώτη φορά της Μαρίας Τσουρή μετά την εγκυμοσύνη, η πρώτη φορά της Βασιλικής Τσεκούρα μετά το γάμο, η πρώτη φορά της Στέλλας Γιάμπουρα μετά το χωρισμό και η πρώτη φορά του Θωμά Μαύρου, μετά το κλαρίνο! Και μετά θες φιλενάδα μου να κερδίσετε?? Αν έχει απειλήσει τα παιδιά ότι το πριμ θα είναι τέτοιο πουκάμισο, με τι ψυχολογία να μπουν να παίξουν; Τους έχουν κοπεί τα πόδια και δικαιολογημένα.

Φανταστικός φιλενάδα ο πρόεδρος, είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει τους μεγάλους επενδυτές με αυτό τον τρόπο! Και τους μεγάλους ράφτες επίσης… Μιλώντας, λοιπόν, για μεγάλους ράφτες πάμε στη Fashion Night Out που διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από την Vogue Hellas. Κόσμος και κοσμάκης πήγε φιλενάδα μου, όπως θα δεις από το φωτορεπορτάζ μας. Θα σταθώ στη Μαρία Τσουρή, η οποία με άκρα μυστικότητα κινήθηκε και πάλι και έχει ανακοινώσει όλο το πρόγραμμα του τριημέρου, ώστε να βεβαιωθεί ότι όλο και κάποιος θα φροντίσει να αποθανατίσει τη στιγμή. Και σε περίπτωση που συμβεί το αποφευκτέο (αλήθεια φιλενάδα μου, το αγόρι σου περνάει ΚΤΕΟ??), φρόντισε μόνη της να αποθανατίσει τον εαυτό της για να την δουν οι λιγοστοί καλοί φίλοι που έχει επιλέξει! Πρόσφατα, ενημερώθηκα, έβαλε και λυκόσκυλα να προσέχουν τη σελίδα της στο facebook, ώστε να μην παραβιάζεται η προσωπική της ζωή.

Ας πάμε παρακάτω… Κι όπου παρακάτω, ο Βασίλειος Κωστέτσος. Πάρα πολύ ωραία η μπλούζα του φιλενάδα μου, έχει και η μαμά μου μία τέτοια, αλλά λίγο πιο ριχτή… Προσωρινά, μη νομίζεις! Μέχρι να χάσει κάτι περιττά κιλά που έχει πάρει. Είναι σε δίαιτα τώρα και τρώει μόλις μισό κιλό σποράκια στην καθισιά της. Πριν, έτρωγε ένα! Αλήθεια ο συνταξιούχος σου φιλενάδα τι είδους διατροφή κάνει; Μάλλον τη δίαιτα (κ)Ατκινς, γιατί δε έχει μείνει και τίποτα που να μπορεί να φάει!!! Χαχαχαχαχα!!! Αυτό ήταν καλό, υποκλίνομαι! Με το εκπληκτικό της χιούμορ που να την φτύνεται πού και πού για να μην την ματιάσετε, η Λόλα σας αφήνει και σας εύχεται ένα Σαββατοκύριακο ακριβώς όπως το ονειρεύεστε. Μα, τι γλυκιά που είμαι!!!

Σας χαρίζω και το φωτορεπορτάζ, που αλίευσα στο tlife.gr… Τώρα που είπα αλίευσα, φιλενάδα μου να δίνεις ψάρι στον καλό σου. Να ετοιμάζεται για τη σιγή ιχθύος!!! Χαχαχαχαχα!

 

Τελευταία Νέα