Πίνει... «Espresso» η Τσουρή!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Πίνει... «Espresso» η Τσουρή!

bet365

Ορίστε... Περιμένω όλους εκείνους που ερωτευμένους με το χειμώνα και το κρύο να μου πουν τι ακριβώς έχουν καταλάβει!

Θα αναγκάσετε τη Λόλα να κυκλοφορεί με μια κουβέρτα και μπορεί εσείς να το βλέπετε ακίνδυνο, αλλά για ρωτήστε κι εκείνους που ξέρουν καλύτερα. Η Λόλα ξεκινάει την εβδομάδα πιο σοφή, αφού το έριξε στο διάβασμα και πιο έτοιμη να μοιραστεί μαζί σας εκείνες τις δεκάδες φιλοσοφίες για τη ζωή που έχει μέσα στο κεφάλι της και συνήθως δεν τις λέει γιατί δεν μπορούν να την καταλάβουν. Ειδικότερα, οι μεγάλοι που είναι και πολύ περίεργοι!! Δεν είναι τυχαίο, φιλενάδα μου, ότι εκείνοι προτιμούν το κρύο. Κι εσύ, φυσικά, όμως αυτό προσπαθώ να το ξεχάσω.

Πώς περάσατε το Σαββατοκύριακο; Πήγατε καμιά βόλτα; Άλλαξε τίποτα στη ζωή σας; Γιατί σε εκείνη της Λόλας ελάχιστα πράγματα αλλάζουν, ως και τίποτα. Με την Τσουρή ασχολιόταν πριν το Σαββατοκύριακο, για την Τσουρή άκουγε την Κυριακή και τώρα πάλι με το Μαράκι θα ασχοληθεί. Ε, μια φορά στο τόσο κάνει δηλώσεις, να μην της βάλουμε??

Η σειρά μαγιώ!

Ποιος είχε σειρά?? Υπήρχε κάποιος που να μην είχε πάρει συνέντευξη από τη Μαρία Τσουρή? Η «Espresso»! Στο φύλλο της Κυριακής, η πρώην πολίτστρια, πρώην ζωγράφος και νυν σχεδιάστρια μαγιώ και έγκυος με το παιδί του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, φωτογραφήθηκε στο σπίτι τους και παραχώρησε συνέντευξη για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη ζωή της. «Ήρθαν τα πάνω κάτω. Ηταν κάτι που δεν το περιμέναμε και δεν το επιδιώκαμε. Αφού όμως ήρθε, καλώς ήρθε. Στην αρχή, ξαφνιάστηκα, δεν το περίμενα. Μετά, χάρηκα βεβαίως και τώρα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι θα γίνω μητέρα», είπε σχετικά με την εγκυμοσύνη και αποκάλυψε ότι βρίσκεται στον τέταρτο μήνα.
Δηλαδή, να περιμένουμε το παιδάκι κατά τον Ιούνιο, διδυμάκι θα είναι το καημένο!

Η Τσουρή μίλησε για την αλλαγή που έχει φέρει στη ζωή της το γεγονός, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και σε πιο σημαντικά πράγματα. «Στην αρχή, ήταν δύσκολο, γιατί είχα σσυνηθίσει σε διαφορετικό τρόπο ζωής. Προπόνηση, καφέ με τις φίλες μου... Τώρα είμαι πολλές ώρες στο σπίτι, κάνω ψώνια στο σούπερ μάρκετ, μαγειρεύω και ξεκίνησα γιόγκα και μασάζ για εγκυμονούσες. Προσέχω πολύ τον εαυτό μου, δεν θέλω να βάλω περιττά κιλά στην εγκυμοσύνη, ούτε να παραμελήσω το σώμα μου. Είναι άσχημο και για τον άντρα που έχω δίπλα μου».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκαν στα επαγγελματικά της και τη νέα προσπάθεια που κάνει με τον σχεδιασμό των μαγιώ. «Οταν έκανα την έκθεση ζωγραφικής, ήρθε ο Ανδρέας Γαρύφαλλος, ο οποίος έχει την εταιρεία FAB, και μου πρότεινε συνεργασία. Να μεταφέρουμε τα σχέδια ζωγραφικής με καρτούν σε μαγιό. Ηταν ενδιαφέρουσα η πρόταση και δέχθηκα να συνεργαστούμε. Ήδη κυκλοφορούν τα δύο πρώτα σχέδια και θα ακολουθήσουν και άλλα μέχρι το καλοκαίρι. Στόχος μας είναι τα μαγιό να φορεθούν όχι μόνο από τους κολυμβητές στην πισίνα, αλλά από όλη την οικογένεια το καλοκαίρι στη θάλασσα». Δεν ξέρω για σας, αλλά μια τέτοια οικογένεια θα την φοβόταν λίγο η Λόλα!!!

Στη συζήτηση κάποια στιγμή μπήκε και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος σε πρώτη φάση δεν ήθελε να φωτογραφηθεί με την καλή του και επιφυλάχτηκε για αργότερα, όταν θα έχει φουσκώσει η κοιλιά της, όπως είπε. Το γλυκό περιστατικό που περιγράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας θέλει το Μαράκι να λέει στον Παναγιωτάκι «πάχυνα» και εκείνον να της απαντάει: «Πλάκα μου κάνεις; Αν πεις σε κάποια γυναίκα ότι είσαι έγκυος και έχεις αυτό το σώμα, θα νομίζει ότι την κοροϊδεύεις»!!! Συγγνώμη για τα υποκοριστικά, όμως όταν έχεις έναν τέτοιο διάλογο, πρέπει να μπορείς να τον στηρίξεις και ανάλογα!

Όσο για την κοινή τους ζωή; «Είναι εύκολη. Υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα, κοινός τρόπος ζωής και υπάρχει ποιότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και την ίδια άποψη έχει και η Μαρία», είπε ο άσος του Ολυμπιακού. Πάει, τη χάνουμε τη Στρέφη!!!

Κάπως έτσι φτάνουμε στο τέλος και για σήμερα! Εκεί που η Λόλα υπολόγιζε να τη βγάλει σπίτι, αγκαλιά με το καλοριφέρ, την κουβέρτα και ό,τι άλλο μπορεί να της προσφέρει ζεστασιά, την αναγκάζουν να βγει έξω! Πάω φιλενάδα μου να βάλω σκούφο, γάντια και μπουφάν για να μπορέσω να το αντέξω!! Μα, πότε θα ‘ρθει καλοκαίρι??

 

Τελευταία Νέα