Ο δεκάλογος Γιώργου-Νατάσας!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ο δεκάλογος Γιώργου-Νατάσας!

bet365

Είναι το νέο καυτό gossip κι επειδή η Λόλα είναι ένα βήμα πιο μπροστά, αποκαλύπτει τι μπορεί να τους έφερε κοντά! Γιώργος Σαμαράς και Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι δέκα λόγοι που είναι μαζί!!

Καλημέρα σας!! Τελευταία Παρασκευή του χρόνου, σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει! Κρίμα που δεν το σκέφτηκε η Λόλα νωρίτερα για να αποχαιρετήσει όλες τις ημέρες, μία προς μία. Εκτός από την Τρίτη, στην οποία γνωρίζετε ότι έχω ιδιαίτερη αντιπάθεια. Θα πρέπει μάλλον να το ψάξω αυτό, με κάποιον υπνωτισμό ή άλλο τρόπο, να δω από πού πηγάζει! Μήπως είχα φυσική και χημεία στο σχολείο κάθε Τρίτη και μου έμεινε από εκεί?? Πώς είστε;

Έτοιμοι για το ρεβεγιόν, έτοιμοι να φορέσετε τα καλά σας, να πείτε περίπου 250 φορές «Καλή Χρονιά» και να λάβετε εκείνα τα φανταστικά ομαδικά μηνύματα για ευχές, που λογικά και εντελώς πρωτότυπα φέτος θα μιλάνε για πολλά, πολλά λεφτά! Μέχρι τώρα είχαμε το σεξ από απωθημένο και το ευχόμασταν κάθε πρώτη του χρόνου, λες και τις υπόλοιπες 364 μέρες δεν μπορείς να το ευχηθείς, είναι ταμπού! Και μιας και μιλήσαμε για σεξ, ευχαριστώ φιλενάδα μου που ξεκαθάρισες την κατάσταση στον gaos74... Δεν καταλαβαίνω γιατί περιορίζει έτσι το μυαλό του με τη Βασούλα!

Χρόνια πολλά στο κορίτσι με την ευκαιρία, λογικά θα γιορτάζει την Κυριακή και είναι απ’ τις προκομένες κοπελιές που συνδυάζουν τις ευχές που λέγαμε πιο πάνω!!! Πω πω κακία... Δε θα με βρει το 2012, έτσι όπως το πάω, τη βλέπω τη δουλειά. Γιατί και το πρώτο μας θέμα, επιτομή στο κουτσομπολιό και στην κακία είναι!

Οι δέκα λόγοι!

Λοιπόν, φιλενάδα φαίνεται πως είναι και επίσημο. Τώρα, αναμένουμε τις πρώτες φωτογραφίες, τις πρώτες δηλώσεις και τα κρυφά φιλιά!! Ο Γιώργος Σαμαράς και η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι το new talk of the town και η Λόλα η κουτσομπόλα, αφού τάισε τον σκύλο φόλα, ήρθε να σας πει τα δικά της. Ποια είναι αυτά?? Κάθισα και προβληματίστηκα βρε φιλενάδα μου, πώς μπορεί να έγινε το προξενιό. Γιατί, βλέπεις τη Λόλα με τον Λαζαράκο και αντιλαμβάνεσαι τους λόγους που θα μπορούσαν να είναι μαζί! Για πέντε λεπτά... Βλέπεις τη Νατάσα και τον Γιώργο και σου ‘ρχεται κομματάκι ένας προβληματισμός!!

Το δούλεψα που λες φιλενάδα, μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα και είμαι σε μια διαρκή ολονυκτία! Ούτε για τον Εφραίμ τέτοιο πράγμα... Κατέληξα, λοιπόν, σε δέκα λόγους που έφεραν κοντά τα παιδιά και τώρα ζουν έναν μεγάλο έρωτα! Αν και για κάποιους απ’ τους λόγους, η Λόλα θα έπρεπε να είναι η τελευταία που θα μιλάει!!!

1. Ήθελαν τα παιδιά της να τον γνωρίσουν από κοντά!

2. Για να έχει επιτέλους αντικείμενο απασχόλησης το «φεγγάρι μου να ψάχνεις να τον βρεις» και να κάνει και καμιά γύρα στην Ευρώπη!

3. Νόμιζε ο Γιώργος ότι η Θεοδωρίδου είναι ξαδέλφη του Σάββα και θα μπορούσε να τον πάει στον Ολυμπιακό!

4. Θεώρησε ότι θα έχει το ίδιο ταλέντο με τον Τρύφωνα και θα της ανανεώσει το look!

5. Ήθελε ο Σαμαράς να γίνει του Βοτανικού ο μάγκας!

6. Προσπαθούν να δημιουργήσουν νέο ρεκόρ διαφοράς ύψους, μετά από εκείνο της Κοκκίνου με τον Μπόγρη.

7. Χρειαζόταν ένα αντίβαρο ηλικίας για να μπορέσει να συνυπάρξει με τη τη Μαρινέλλα!

8. Γιατί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το «Καταζητείται» μπορεί να γίνει soundtrack!!

9. Επειδή πάει που πάει στα μπουζούκια ο Σαμαράς κάθε φορά που έρχεται Ελλάδα, ήθελε να έχει και κάπου ένα τζάμπα μπουκάλι!

10. Άκουσε σε μια μετάδοση τον Αλέξη Σπυρόπουλο να λέει ότι ο Σαμαράς έχει... πλαστικές κινήσεις!

Ορίστε! Έτοιμος ο δεκάλογος! Να δω με τέτοιες κακίες που με βάζετε και λέω πώς θα καταφέρω να κάνω καλή Πρωτοχρονιά!!! Φωτιά θα πέσει να με κάψει... Κι άντε εμένα. Όσους θα είναι γύρω μου δεν τους σκέφτεται κανείς; Ευτυχώς, ο Λαζαράκος θα το γλιτώσει κι αυτό!! Μα, τέτοια τύχη αυτό το παιδί?? Είναι και fun της Νατάσας και των κύκλων της, θα ενθουσιαστεί σήμερα!

Χριστουγεννιάτικες στιγμές!

Κι επειδή το μαύρο σύννεφο έχει μαζευτεί από πάνω μου με τέτοιες κακίες που λέω, πρέπει με κάποιον τρόπο να το διώξω! Θα μιλήσω, λοιπόν, για όμορφες στιγμές Χριστουγέννων, μπας και μπω πάλι λίγο στο κλίμα και γίνουν όλα καλύτερα! Στα αγαπημένα μου περιοδικά βρήκα φωτογραφίες από το πάρτι που έκανε η HTC για τα Χριστούγεννα κι όπου αρκετοί γνωστοί μας βρέθηκαν. Φιλενάδα, σου αφιερώνω τον Ντέμη για να γίνει πιο ευχάριστη η αλλαγή του χρόνου και τον Γιούρκα, ως συνήθως, σε όσους αγωνιούν για το τι κάνει αυτό το παλικάρι.

Πριν κλείσω με μια ευχάριστη και συγκλονιστική είδηση, θέλω να σταθώ στην πρώτη μας φωτογραφία! Θα μπορούσε να είναι αφίσα για ταινία, διαφήμιση για το ταξίδι των ονείρων σας ή ο προώθηση μεσιτικού γραφείου. Μα, κοίτα φιλενάδα μου πόσο επιβλητικός και αρρενωπός στέκει ο Τάσος Μητρόπουλος και στο βάθος απλώνεται το παλάτι του. Αν έλειπε η ευτραφή κυρία (καλά, μισή της αγαπημένης από το αεροπλάνο) και το αγοράκι που θέλω να πιστεύω ότι φωτογραφίζει την Carrera κι όχι την... πλάτη του Μητρόπουλου, μέχρι και αφίσα στο δωμάτιό μου θα την έκανα!

Φτάσαμε στα συγκλονιστικά νέα που σας είχα υποσχεθεί! Στην Αράχωβα βρέθηκαν για τις μέρες των Χριστουγέννων ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου. Ήταν φιλοξενούμενοι, σου λέει, σε ξενώνα ενός φίλου τους. Κι εκεί που ήταν χαλαροί και ξέφυγαν από τη ρουτίνα, τι πιστεύεις ότι έγινε; Περπάτησε η Μαρία-Ροζαρία!!!! Ναι, φίλες και φίλοι. Αυτά τα Χριστούγεννα έγιναν ακόμα πιο ξεχωριστά για τον Μπρούνο και την Έλενα, εύχομαι και στα δικά σας!!!

Παρασκευή μεσημεράκι και η Λόλα φέυγει! Όταν θα τα πούμε ξανά θα έχει αλλάξει ο χρόνος και θα έχει φύγει το 2011. Όλους μας ταλαιπώρησε και κοίτα να δεις που μας αφήνει πάνω στο καλύτερο! Έφαγε, δηλαδή, το ανάθεμα για να του πάρει τη δόξα το 2012?? Κι επειδή θα ήθελα να σας αφήσω με έναν πολύ διαφορετικό και Λολίστικο τρόπο, πάρτε και μια ακόμα αμπελοφιλοσοφία για να τη σκέφτεστε σ’ αυτά τα resolution που κάνουν όλοι τέτοιες μέρες.

«Τα όνειρα μοιάζουν πολλές φορές με τα σύννεφα. Αν υπάρχει ένα, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν ενοχλεί κανέναν! Όταν, όμως, μαζεύονται πολλά κινδυνεύεις να χάσεις τον ήλιο...». Μα, πόσο αδικούμαι σε αυτή τη ζωή!!!

 

Τελευταία Νέα