Χοντρό δούλεμα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Χοντρό δούλεμα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Γιάννης Ράμμας
Χοντρό δούλεμα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

bet365

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε στην έδρα της Μακάμπι Ρισόν (74-77), αλλά έχασε τη μάχη της εξέδρας, όπου οι φίλοι των γηπεδούχων την πίκαραν για τον ευρω-αποκλεισμό της με πράσινα πλακάτ!

Η «ομάδα του λαού» φιλοδοξούσε να φτάσει στο Final Four της Ευρωλίγκας και φαντάζει σχεδόν σίγουρο πως οι φίλοι της έτρεξαν κι έκλεισαν πολλά απ' τα εισιτήρια της τελικής φάσης στο Sinan Erdem Spor της Κωνσταντινούπολης. Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδιά της και στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής του εγχώριου πρωταθλήματος τον βρήκε ακόμη μία φορά μπροστά της.

Οι φίλοι της Μακάμπι Ρισόν έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες με πλακάτ υπέρ του Παναθηναϊκού, που ανέγραφαν «ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ», «ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΑΠΟΨΕ», ξαναφέρνοντας στις μνήμες όλων στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ τον... πράσινο εφιάλτη.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ γέλασε τελευταία (74-77), αλλά οι φίλοι της Μακάμπι Ρισόν το διασκέδασαν αρκετά.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς είχε μερίδιο στο 20-2 με 4 πόντους και 7 ασίστ σε 23'15'' συμμετοχής, ενώ ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ήταν εκτός αποστολής. Ο Κιθ Λάνγκφορντ με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τη μέχρι πρότινος αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα playoffs της Ευρωλίγκας.

 

Τελευταία Νέα