Αγγαρεία για Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η Α1 σταμάτησε λόγω της συμμετοχής των «αιωνίων» στα playoffs, το πρωτάθλημα Ισραήλ όχι. Όπως και πριν τις αναμετρήσεις στη Nokia Arena, έτσι και πριν απ' την πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση των προημιτελικών στο ΟΑΚΑ η Μακάμπι Τελ Αβίβ αγωνίστηκε κανονικά. Αυτή τη φορά θύμα ήταν η Χαμπικάα (76-88), που δούλεψε προς όφελος του Παναθηναϊκού και της επιπρόσθεσε κούραση.
Με τη νίκη αυτή η «ομάδα του λαού» ανέβηκε στο 18-2, όντας επικεφαλής μπροστά απ' το Χάποελ Γκαλίλ/Γκιλμπόα (14-6)
Τα δεκάλεπτα: 22-25, 42-53, 60-71, 76-88
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μπλατ): Σμιθ 11 (0/3τρίπ., 2ασ.), Μπλου 6 (0/4τρίπ.), Οχαγιόν12 (1/2τρίπ., 5ρ., 7ασ.), Σχορτσανίτης 9 (6ρ.), Λάνγκφορντ 16 (2/3τρίπ.), Χέντριξ 6, Ελιγιάχου 18 (7ρ., 4ασ.), Πνίνι 3 (1/1τρίπ.), Μπουρστάιν 7 (1/3τρίπ., 5ασ.)
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
