«Υπογράψαμε τον ΜακΓκραθ επειδή...»

«Υπογράψαμε τον ΜακΓκραθ επειδή...»

Γιάννης Ράμμας
«Υπογράψαμε τον ΜακΓκραθ επειδή...»

bet365

Η Ζαλγκίρις Κάουνας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα κι ο αθλητικός διευθυντής της ομάδος, Βιτόλντας Μασάλσκις, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την απόκτηση του Ντόνι ΜακΓκραθ.

Ο βετεράνος παίκτης και νυν παράγοντας της ομάδος του Κάουνας ανακρίθηκε απ' τα τοπικά Μέσα για την υπάρχουσα κάκιστη οικονομική κατάσταση και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και για την απόκτηση του Αμερικανοϊρλανδού γκαρντ, ο οποίος εγκατέλειψε τον Π.Α.Ο.Κ., κυνηγώντας το όνειρο της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

«Όταν αποχώρησε ο Ιμπραήμ Τζάαμπερ, μας επέστρεψε τα χρήματα του συμβολαίου του. Υπολογίσαμε πως με τα χρήματα του Ιμπραήμ μπορούμε να αποκτήσουμε ένα παίκτη για 4 μήνες. Παρόλα αυτά υπάρχουν προβλήματα με τον Ντόνι ΜακΓκραθ. Ο ίδιος κι ο ατζέντης του δεν έχουν διευθετήσει την αποδέσμευσή του απ' τον Π.Α.Ο.Κ. κι ακριβώς αυτό ανυπομονούμε να συμβεί. Δε μπορεί να συμμετάσχει στις προπονήσεις επισήμως ή σε κάποια άλλη δραστηριότητα, επειδή τα χαρτιά του δεν είναι τακτοποιημένα» εξήγησε.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως εντός των ημερών θα έχει συνάντηση με τους παίκτες, απ' τους οποίους δεν υπολογίζει να δει κάποια αντίδραση στην περίπτωση νέας καθυστέρησης στην καταβολή των οφειλών, στηριζόμενος στους κανονισμούς της Ευρωλίγκας, οι οποίοι τους στερούν το δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση σε άλλες ομάδες του ΤΟΡ 16.

 

Τελευταία Νέα