«Στη Μπάρτσα ίσως λόγω συζύγου ο Σάρας»

Γιάννης Ράμμας
«Στη Μπάρτσα ίσως λόγω συζύγου ο Σάρας»

bet365

Ο ιδιοκτήτης της Ζαλγκίρις Κάουνας, Βλάντιμιρ Ρομάνοφ, ήθελε να πάρει κοντά του (και) τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά θεωρεί πως μάλλον η σύζυγός του χάλασε τα σχέδιά του.

Η λιθουανική ομάδα απέκτησε παίκτες όπως ο Ριμάντας Καουκένας κι οι αδερφοί Λαβρίνοβιτς, αλλά ο ισχυρός άνδρας αυτής ήθελε να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη. Δυστυχώς για τον ίδιο δεν τα κατάφερε με τον «Σάρας», για τον οποίο εξήγησε πως «ίσως επηρεάστηκε απ' τη σύζυγό του, που ήθελε να μείνει στην Ισπανία (σ.σ. Βαρκελώνη)».

Το αφεντικό της ομάδος του Κάουνας αποκάλυψε πως μέχρι να καταλήξει στον Ζοάν Πλάθα προσέγγισε τον Γιόνας Καζλάουσκας για τη θέση του προπονητή, ενώ εξέφρασε και τη στεναχώρια του για την αποχώρηση του Σόνι Γουΐμς (σ.σ. στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας). «Δυστυχώς με τον Γουΐμς υπήρχαν άλλα προβλήματα» υπογράμμισε.

Τέλος δεν έχασε την ευκαιρία να αφήσει κι υπονοούμενα για τη συνεργασία του με τον Ηλία Ζούρου, ο οποίος προσέφυγε στη F.I.B.A. για να διεκδικήσει την αποζημίωσή του: «Ο Πλάθα δουλεύει εντελώς διαφορετικά απ' ό,τι ο Ζούρος. Οι παίκτες αισθάνονται πως πρόκειται για υψηλού επιπέδου προπονητή. Θεωρώ πως με τον Πλάθα μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

 

Τελευταία Νέα