Ένας ήρθε, ένας έφυγε στην Ολίμπια

Ένας ήρθε, ένας έφυγε στην Ολίμπια

Φάνης Παναγιώτου
Ένας ήρθε, ένας έφυγε στην Ολίμπια

bet365

Τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν συνεχίζουν στην Ολύμπια Λιουμπλιάνας, με τους Σλοβένους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ντίλαν Πέιτζ και την αποχώρηση του Ντιόν Τόμπσον.

Την απόκτηση του Ντίλαν Πέιτζ ανακοίνωσε η Ολυμπία Λιουμπλιάνας. Ο 30χρονος φόργουορντ -που έχει περάσει από την ΜΕΝΤ και τον Πανελλήνιο- έπαιξε πέρσι στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Ροάν. Ο Πέιτζ μέτρησε 14,5 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα και προορίζεται για αντικαταστάτης του Ντιόν Τόμπσον, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την Ολίμπια.

Σημειώνεται ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντι του την ομάδα από την Σλοβενία στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα