Γίνεται «Ουκρανός» ο Πέρκινς
Σε συμφωνία με την BC Ντόνετσκ φέρεται να έχει έρθει ο Ντορόν Πέρκινς. Ο Αμερικανός θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους έναντι 1 εκατ. ευρώ.
Ο Πέρκινς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο το Μάρτιο του 2011 όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ωστόσο πλέον είναι ξανά σε καλή κατάσταση, αφού επέστρεψε την περασμένη περίοδο στη δράση αγωνιζόμενος με την Καντού.
Οι εμφανίσεις του Πέρκινς μάλιστα ήταν πολύ θετικές, καθώς σημείωνε 11,1 πόντους, μάζευε 6,2 ριμπάουντ, μοίραζε 3,3 ασίστ και έκανε 2,1 κλεψίματα κατά μέσο όρο ανά αγώνα στη Lega A.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.