Πέρυσι ο Καμαρά, φέτος ο Οικονόμου

Πέρυσι ο Καμαρά, φέτος ο Οικονόμου

Gazzetta team
Πέρυσι ο Καμαρά, φέτος ο Οικονόμου

bet365

Για τον τελικό του Κυπέλλου ζουν και αναπνέουν οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου ο καθένας με το δικό του τρόπο κάτι που φαίνεται και από τα πιο απλά πράγματα.

Έναν τέτοιο ξεχωριστό τρόπο βρήκε ο Βαγγέλης Οικονόμου εν όψει του πρώτου τελικού της καριέρας του. Ο αριστερός μπακ της ομάδας του Περιστερίου ξύρισε σε ένα σημείο το κεφάλι του (πίσω από το αυτί) σχηματίζοντας ένα μικρό αστέρι, το οποίο αποτελεί έμβλημα του συλλόγου.

Μετά τον τραυματισμό του Κώστα Γιαννούλη, ο Οικονόμου διεκδικεί θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας και θα δώσει «μάχη» με τον Βαγγέλη Νάστο. Γι αυτό και ο πρώην αμυντικός της Καβάλας θέλει να έχει την καλύτερη ψυχολογία αν ο Γιώργος Δώνης τον εμπιστευτεί για τη βασική ενδεκάδα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι αντίστοιχο είχε κάνει πέρυσι πριν από τον τελικό με την ΑΕΚ και ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος ανήκε στο δυναμικό του Ατρομήτου. Ο Αφρικανός είχε σχηματίσει στο κεφάλι του ένα «7» το οποίο ήταν το νούμερο που είχε πέρυσι στην ομάδα του Περιστερίου, αλλά τελικά δεν αποδείχθηκε γούρικο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα