«Στόχος μας το νταμπλ»

Δημήτρης Τομαράς
«Στόχος μας το νταμπλ»
Οι Γιάννης Μανιάτης και Κέβιν Μιραλάς μιλώντας στο πλαίσιο εκδήλωσης όπου βρέθηκαν επισήμαναν ότι μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου που θα τον οδηγήσει στο νταμπλ.

Οι Κέβιν Μιραλάς και Γιάννης Μανιάτης έδωσαν το παρών σε εκδήλωση της Samsung, που είναι χορηγός του Ολυμπιακού. Εκεί αναφέρθηκαν στον επικείμενο τελικό με τον Ατρόμητο.

Ο Μιραλάς επισήμανε: «Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα μου και να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο. Θέλουμε τη νίκη και το Κύπελλο για τον κόσμο μας που το θέλει τόσο πολύ».

Από μέρους του ο Μανιάτης είπε: «Στόχος μας είναι το νταμπλ. Αυτό θέλουμε. Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά και πιστεύω πως το Σάββατο με μία πολύ καλή εμφάνιση θα κερδίσουμε το Κύπελλο. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο ΟΑΚΑ, να μας στηρίξει και να απολαύσει μία γιορτή του ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις

 

Κέβιν Μιραλάς: «Για μένα είναι πολύ βασικό το να παίζω σε κάθε αγώνα. Ήθελα ν' αγωνιστώ και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όμως από την άλλη είναι καλό είναι που ξεκουράστηκα.

Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα μου και να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο. Θέλουμε τη νίκη και το Κύπελλο για τον κόσμο μας που το θέλει τόσο πολύ.

Ένας τελικός είναι, φυσικά, πολύ σημαντικός και μια όμορφη στιγμή για όλη την ομάδα αλλά για και τους φιλάθλους. Νομίζω ότι ανεξαρτήτως από ποιος θα είναι τελικά ο νικητής, αυτό που θα μείνει στο μυαλό όλων των φιλάθλων, θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και ένας μεγάλος τελικός».

Γιάννης Μανιάτης: «Στόχος μας είναι το νταμπλ. Αυτό θέλουμε. Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά και πιστεύω πως το Σάββατο με μία πολύ καλή εμφάνιση θα κερδίσουμε το Κύπελλο. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο ΟΑΚΑ, να μας στηρίξει και να απολαύσει μία γιορτή του ποδοσφαίρου.

Με την βοήθεια του προπονητή μας θα αναλύσουμε τον αντίπαλό μας. Θεωρώ πως το Σάββατο με μία καλή εμφάνιση και βέβαια την υποστήριξη του κόσμου μας θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Συμφωνώ με όλους όσοι μίλησαν για έναν τελικό-γιορτή. Νομίζω ότι όλοι μας και στις δύο ομάδες συμφωνούμε με αυτό. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να απολαύσει το παιχνίδι.

Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Ελπίζω ότι θα είναι πράγματι μία γιορτή, όπως λένε όλοι και πως εμείς θα πάρουμε το Κύπελλο.

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της περασμένης Κυριακής για το πρωτάθλημα, στο οποίο και οι δύο ομάδες ήταν κάπως χαλαρές. Τώρα είναι ένας τελικός και οι δύο ομάδες θα παίξουν με πάθος. Το Κύπελλο το θέλουν και οι δύο, οπότε το ένα παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει καμία σχέση με το άλλο».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα