Οι σκέψεις Βαλβέρδε για τελικό

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις Βαλβέρδε για τελικό

bet365

Τα πρώτα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον τελικό με τον Ατρόμητο έχουν ήδη γίνει. Ποια είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα και ποιοι παίκτες θα παλέψουν για μία θέση στο βασικό σχήμα.

Όπως σας αναφέραμε την Τρίτη η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού το Σάββατο σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις του Βαλβέρδε είναι η εξής: Κάρολ, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Αμπντούν, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

Θα πετύχει ο Ολυμπιακός περισσότερα από 1,5 τέρματα στον τελικό Κυπέλλου; Παίξτο σε απόδοση 1.62 στην betoto

Θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας διεκδικούν οι Ιμπαγάσα (εφόσον προλάβει), Μακούν (να ξεκινήσει αντί του Φουστέρ), Χολέμπας (να χριστεί βασικός και να μείνει στον πάγκο ο Μαρκάνο) και Μέγιερι (είναι το αουτσάιντερ σε σχέση με τον Κάρολ).

Έτσι ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα τοποθετηθούν οι Τοροσίδης (δεξί μπακ), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ (το κεντρικό αμυντικό δίδυμο) και Μαρκάνο (αριστερό μπακ).

Στο κέντρο θα είναι οι Ορμπάιθ (ως κλασικό αμυντικό χαφ), Μανιάτης (λίγο πιο μπροστά του) με τον Φουστέρ να παίζει πίσω από τον φορ. Δεξί χαφ θα αγωνιστεί ο Αμπντούν, αριστερό ο Μιραλάς και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπούρ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα