Στον «αέρα» ο τελικός Κυπέλλου

Gazzetta team
Στον «αέρα» ο τελικός Κυπέλλου

bet365

Η αντίδραση της αστυνομίας να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ αναγκάζει την ΕΠΟ να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει την έδρα της αναμέτρησης.

Οι πιθανότητες να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου είναι στο 50-50, αφού η αστυνομία εξέφρασε τους φόβους της για επεισόδια στην Ομοσπονδία. Η ΕΠΟ θέλει να γίνει το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο, όμως η αστυνομία θύμισε τα περσινά τραγικά γεγονότα στον τελικό με την ΑΕΚ, όπου οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων είχαν μπει στο γήπεδο και ο Κάκος σφύριξε τη λήξη από τα... αποδυτήρια, ενώ πριν την έναρξη της αναμέτρησης και καθ΄όλη τη διάρκειά της γίνονταν ιδιαίτερα σοβαρά επεισόδια. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στον προηγούμενο τελικό μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού, αλλά όχι στην ίδια έκταση.

Η αστυνομία λοιπόν φοβάται αντίστοιχα περιστατικά και τονίζει την έλλειψη ασφάλειας του ΟΑΚΑ, με αφορμή και τα όσα τραγικά συνέβησαν στο πρόσφατο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που δεν τελείωσε ποτέ.

Επιπλέον, η αστυνομία τονίζει το γεγονός ότι μπορεί να μην υπάρχει ιδιαίτερη έχθρα μεταξύ των φιλάθλων του Ατρόμητου και του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν μπορεί να ελέγξει την πιθανότητα παρείσφρυσης οπαδών άλλων ομάδων μαζί με εκείνους των Περιστεριωτών για να βρεθούν αντιμέτωποι με εκείνους του Ολυμπιακού.

Τέλος, από την αστυνομία επισημαίνεται πως στο αχανές ΟΑΚΑ μπορεί εύκολα να μπουν οπαδοί χωρίς εισιτήριο και να δημιουργήσουν επεισόδια, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προκληθούν συγκρούσεις οπαδών άλλων ομάδων με ερυθρόλευκους οπαδούς είτε μέσα είτε στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Υπενθυμίζουμε πως αντίστοιχους φόβους έχουν εκφράσει και από τον Ολυμπιακό, πριν από μερικές ημέρες, σκεπτόμενοι πως σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν ο τελικός να διεξαχθεί κάπου αλλού, σε ένα γήπεδο που μπορεί να ελεγχθεί καλύτερα.

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΠΟ θα ανακοινώσει σήμερα την ημερομηνία και τον τυπικά γηπεδούχο της αναμέτρησης, ενώ επιφυλάσσεται για την ώρα να απαντήσει σε ποιο γήπεδο θα γίνει ο τελικός...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα