Ο ένας Ευρώπη, ο άλλος νταμπλ

Gazzetta team
Ο ένας Ευρώπη, ο άλλος νταμπλ

bet365

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θέλει και το Κύπελλο, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΟΦΗ στο Ηράκλειο (19:00, OTE SPORT1).

Ο ΟΦΗ καλείται να ανατρέψει μέσα στο «Γεντί Κουλέ» το 1-0 του πρώτου ημιτελικού προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι σε έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης και Ατρομήτου που θα του δώσει το εισιτήριο της Ευρώπης.

Το over 2,5 γκολ στον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός πληρώνει 2.10 στην bet-at-home

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα κατεβάσει την ομάδα του με το 4-3-3. Ο Σαχσανίδης θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Γεωργίου, Ταυλαρίδη, Μπούμπρο στα δεξιά και Πίτσο στα αριστερά. Οι τρεις στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Βερόν, Λόπεζ και Κάλαϊτζιτς. Παπουλής και Σίσιτς θα αγωνιστούν στα άκρα και στην κορυφή ο Μάντζιος.

Η αποστολής της κρητικής ομάδας συμπληρώνεται από τους Ξενοδόχοφ, Ζαχαράκη, Σόουζα, Βάντο, Μονιάκη, Γαλανόπουλο, Λόπεζ, Ουκάρ, Ζορμπά και Νύκταρη. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Καπάνταης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος περιμένει από τους παίκτες να δείξουν το καλό τους πρόσωπο σε ένα ακόμα ματς θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Κάρολ κάτω από τα δοκάρια και Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Ορμπάιθ, Μανιάτης, Ιμπαγάσα και μπροστά οι Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς.

Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» συμπληρώνουν οι Μέγερι, Μοντέστο, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μακούν, Τζιμπούρ και Διαμαντάκος. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, ο τραυματίας Πάντελιτς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα