Τα πλάνα του Βαλβέρδε

Τα πλάνα του Βαλβέρδε

Τα πλάνα του Βαλβέρδε

bet365

Σχήμα με επιθετικούς προσανατολισμούς προτίθεται να παρατάξει ο ποπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, επιδιώκοντας το γκολ, που θα «καθαρίσει την υπόθεση - πρόκριση. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Ρόι Κάρολ, Αριέλ Ιμπαγάσα και Ράφικ Τζιμπούρ.

Σχήμα με επιθετικούς προσανατολισμούς προτίθεται να παρατάξει ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε απέναντι στον ΟΦΗ.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι στο πρώτο παιχνίδι που Καραίσκάκη επικράτησαν 1-0 χάρη στο γκολ του Όλοφ Μέλμπεργκ στο 81ο λεπτο θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ και να πάρουν την πρόκριση, επιδιώκοντας τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ, το οποίο θα διευκολύνει το έργο τους, ώστε να «τσεκάρουν» το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου

Με βάση τα όσα έχουν φανεί, στις προθέσεις του 48χρονου τεχνικού των «ερυθρόλευκων» είναι να επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Ρόι Κάρολ, Αριέλ Ιμπαγάσα και Ράφικ Τζιμπούρ συγκριτικά με τον κορμό που ξεκίνησε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Ο μεν Βορειοιρλανδός πορτιέρο θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία, όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι του Καραϊσκάκη παίρνοντας την θέση του Μπάλας Μέγιερι και θα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει ως αντίπαλος κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του σ' ένα γήπεδο, όπου γνώριζε την αποθέωση μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα από την πλευρά του ξεπέρασε τελείως τον τραυματισμού του και αναμένεται να αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού, αντί του Ζαν Μακούν, ενώ στην κορυφή της επίθεση θα επιστρέψει ο Ράφικ Τζιμπούρ αντί του Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς που τέθηκε εκτός αποστολής.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Ρόι Κάρολ. Την αμυντική τετράδα θα συνθέσουν οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Χολέμπας, με τους Μανιάτη, Ορμπάιθ να συνθέτουν το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στην μεσαία γραμμή, με τους Αμπτνούν και Μιραλάς να αναπτύσσονται στις δύο πτέρυγες και να δίνουν βοήθειες στον Ράφικ Τζιμπούρ που θα ηγηθεί στην κορυφή της επίθεσης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα