«Ήταν... απόλαυση με Παναθηναϊκό»!

«Ήταν... απόλαυση με Παναθηναϊκό»!

bet365

Η Άννα Καβαθά μιλάει στο gazzetta.gr για την κατάκτηση του Κυπέλλου, με την παίκτρια του Ολυμπιακού να τονίζει πως το απόλαυσε περισσότερο επειδή στον τελικό ήταν ο Παναθηναϊκός.

Την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας γιορτάζει από χθες το βράδυ το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού και η Άννα Καβαθά εξομολογείται στο gazzetta.gr πως αυτή ήταν μόνο... η αρχή για τις ερυθρόλευκες «αμαζόνες». Με τα δεδομένα πάντως που υπήρχαν στην αρχή της σεζόν, τονίζει ότι ήταν υπέρβαση αυτή η επιτυχία για τις Πειραιώτισες, που χθες το βράδυ το... γλέντησαν με την ψυχή τους.

Μία τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό, δώσε μας μία γεύση απ' το κλίμα μετά το τέλος του αγώνα. Τα συναισθήματα σου; Πως το πανηγυρίσατε;

«Δε μπορεί να περιγραφεί με λόγια το να κατακτάς έναν τίτλο εναντίον του Παναθηναϊκού. Χοροπηδούσαμε σαν... τρελές στ' αποδυτήρια, δεν μπορούσαμε ούτε εμείς να το πιστέψουμε. Υπάρχει πάντα αυτή η κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και όπως είναι φυσικό περνάει και στις παίκτριες. Γι' αυτό και βρεθήκαμε στα... ουράνια όταν σηκώσαμε την κούπα. Εννοείται ότι μετά βγήκαμε για να το πανηγυρίσουμε. Στις 6 το πρωί γυρίσαμε στα σπίτια μας...».

Τι ήταν αυτό που έκανε την διαφορά στον τελικό;

«Εντάξει, γενικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, νομίζω απ' τα καλύτερα που έχουν γίνει ποτέ σε τελικό. Το πάθος ωστόσο που δείξαμε, πιστεύω πως είναι αυτό που τελικά μας έδωσε και την κούπα. Δείξαμε σε αρκετά σημεία πως είμαστε πιο ομάδα, υπήρχαν δυνατές μάχες και ειδικά μετά το 2-1 που χάναμε, φάνηκε πως το θέλαμε πιο πολύ. Είχαμε πιστέψει όλες σ' αυτόν τον τίτλο».

Οι διαφορές σε σχέση με τον περσινό τελικό;

«Κατ' αρχήν ότι φέτος... παίζω (περισσότερο). Πέρα απ' την πλάκα όμως αυτό που σίγουρα έκανε την διαφορά είναι ότι φέτος είχαμε απέναντί μας τον Παναθηναϊκό. Είναι ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση το να κατακτάς έναν τίτλο, για οποιαδήποτε διοργάνωση κι αν πρόκειται, εναντίον του μεγάλου αντιπάλου σου».

Ποια μπορεί να είναι η συνέχεια γι' αυτή την ομάδα;

«Έχουμε αρκετά νέα κορίτσια στον Ολυμπιακό και νομίζω πως αν ο σύλλογος στηριχτεί σ' αυτά και δουλέψει μαζί τους, μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Χρειάζεται πολύ δουλειά, απ' όλους. Ξέρουμε ότι αν δουλέψουμε όπως πρέπει και με την βοήθεια και των έμπειρων παικτριών που υπάρχουν μπορούμε να πρωταγωνιστούμε και τα επόμενα χρόνια».

Ποιο μπορεί να είναι το επόμενο βήμα για τον Ολυμπιακό; Μπορεί να πανηγυρίσει κι ένα πρωτάθλημα;

«Το πρωτάθλημα σίγουρα είναι ο μεγάλος μας... πόθος, όμως τα πράγματα πρέπει να γίνουν βήμα-βήμα. Και φέτος τερματίσαμε στην 2η θέση και αν δεν υπήρχε η τόσο κακή οργάνωση από πλευράς ομοσπονδίας, που έχει «κόψει» τα πλέι οφ, ίσως καταφέρναμε και το κάτι παραπάνω. Τα δύο σερί παιχνίδι με την ΑΕΚ στη αρχή της σεζόν μας στοίχησαν στην συνέχεια».

Επιτεύχθηκαν οι φετινοί στόχοι του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Κυπέλλου;

«Με δεδομένο ότι υπήρξαν τόσες πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, ήρθαν εξάλλου πολλές νέες παίκτριες και θα έπρεπε να περάσει αρκετός καιρός για να «δέσει», ο στόχος μας ήταν η είσοδος στην εξάδα. Στην συνέχεια βέβαια είδαμε ότι μπορούσαμε και ακόμα περισσότερα πράγματα, δείξαμε ότι μπορούμε, πως είχαμε τα... κότσια και για το κάτι παραπάνω και νομίζω ότι αυτό το Κύπελλο είναι το «επιστέγασμα» μίας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς».

Ήταν υπέρβαση αυτό το Κύπελλο για τον φετινό Ολυμπιακό;

Το επίπεδο, καλώς ή κακώς, του πρωταθλήματος ήταν αρκετά πεσμένο και αυτό πιστεύω πως ήταν ακόμα ένα στοιχείο που μας βοήθησε, με δεδομένο βέβαια ότι είχαμε μία τόσο νέα ομάδα. Ένα... κράμα νιάτων κι εμπειρίας, που όμως στο τέλος έδεσε κατάλληλα κι έδειξε πως είναι ικανό για πολλά πράγματα. Θεωρώ ωστόσο πως ναι, ήταν μία υπέρβαση για μας, τονίζοντας και πάλι ότι αρχικός μας στόχος ήταν η εξάδα. Εμείς όμως φτάσαμε στην 2η θέση και πήραμε ένα τρόπαιο απέναντι σε μία ομάδα με πολύ μεγάλη παράδοση στο άθλημα».

Η στήριξη των φιλάθλων ήταν αυτή που περιμένατε;

«Ήταν κάτι το φανταστικό, το απερίγραπτο! Απ' την ώρα που φτάσαμε στην Πρέβεζα μως υποδέχτηκαν σαν... θεές. Και καθ' όλη την διάρκεια βέβαια του αγώνα υπήρχε τεράστια στήριξη, ε και σίγουρα μετά από ένα σημείο θέλεις να πετύχεις για να δώσεις και σ' εκείνους την χαρά γι' αυτό που αγαπάνε..,»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα