Μηνύσεις από Χάινς και Μπράμος!

Μιχάλης Τσαμπάς
Μηνύσεις από Χάινς και Μπράμος!

bet365

Με... μηνύσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta, από Χάινς και Μπράμος συνεχίζεται ο τελικός του μπάσκετ των «αιωνίων»! Mήνυσαν... αγνώστους για την φωτοβολίδα και το αιχμηρό αντικείμενο που τους τραυμάτισαν!

Μετά τα όσα έγιναν και ακολούθησαν του Κυριακάτικου τελικού στο Ελληνικό το μόνο βέβαιο είναι ότι θα... παιχθούν ακόμη πολλά ημίχρονα, εκτός παρκέ!

Η αρχή έγινε στην ΓΑΔΑ όπου ο Κάιλ Χάινς από την πλευρά του Ολυμπιακού και ο Μάικ Μπράμος από το... στρατόπεδο του Παναθηναϊκού κατέθεσαν μηνύσεις κατ' αγνώστων για τους τραυματισμούς τους!

Ο Αμερικάνος άσος των πρωταθλητών Ευρώπης για την φωτοβολίδα του όπως είπε τον χτύπησε στο κεφάλι και ο ομογενής αθλητής των Κυπελλούχων Ελλάδος για το αιχμηρό αντικείμενο (σ.σ τόνισε πως δεν γνωρίζει τι τον χτύπησε, αν ήταν πέτρα ή μαχαίρι) που το προξένησε 7 ράμματα στο αριστερό χέρι στο ύψος του ώμου!

Οι δύο μπασκετμπολίστες, που κατέθεσαν οι ίδιοι μαζί με τους δικηγόρους τους, πήραν χαρτί και για τον ιατροδικαστή και αναμένεται να εξεταστούν το πρωί της Τρίτης!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα