Μάχη για δύο εισιτήρια

Gazzetta team
Μάχη για δύο εισιτήρια

bet365

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης την Κέρκυρα για δύο θέσεις στα ημιτελικά του θεσμού.

Η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση της Κρήτης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πανσερραϊκό (16:00, OTESPORT 1). Οι δύο ομάδες διεκδικούν ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση εκεί όπου περιμένει ο Ολυμπιακός.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στη διάθεσή του 21 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Βεζυρίδη, Σαχσανίδη, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεθ, Ζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλο, Γεωργίου, Ζαχαράκη, Ζορμπά, Καμπάνταη, Μπούρμπο, Μονιάκη, Νύκταρη, Παπουλή, Πίτσο και Ταυλαρίδη.

Από την άλλη ο Πανσερραϊκός θα πάει στο «Γεντι Κουλέ» με τους Γουμάγια, Κουτζαβασίλη, Σαλαμαστράκη, Τριανταφύλλου Κώστα, Τριανταφύλλου Δαμιανό, Κιάσσο, Βουτσιά, Μιλένκοβιτς, Παρασκευαϊδη, Τσαούση, Σιάκκα, Στεφανίδη, Παντελιάδη, Καρατζά, Ανάκογλου, Γκούρτσα, Τάντιτς και Ντιόγκο.

Στον άλλο ημιτελικό ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί την Κέρκυρα (19:00, OTESPORT 1). Όποια από τις δύο ομάδες πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Ατρόμητο.

Ο Σάκης Τσιώλης έχει πάρει τους Στεφανάκο, Μπαντή, Ναβάρο, Αργυρόπουλο, Φορμίκα, Πιπίνη, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλη, Χουανίτο, Ουσέρο, Λαδάκη, Αρσενίεβιτς, Μπρέσκα, Ροτζέριο, Έγκον, Σολάκη, Μπακασέτα και Περόνε.

Τέλος ο Χάβι Γκράθια επέλεξε τους Αναστασόπουλο, Γκαλίνοβιτς, Μαρτίν, Γκουστάβο, Όσμαν, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Σακελλαρίου, Ζιάμπαρη, Αγρίτη, Ιωάννου, Κοντοδήμο, Βιόπουλο, Καραλή, Μίχο, Καλαντζή, Ερίθε και Γραμμόζη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα