100% μπόνους, έως 100€
Ο Γιάννης Δελφάκης θα είναι ο... άρχων του αγώνα ΟΦΗ-Πανσερραϊκός για το Κύπελλο, ενώ ο Γιώργος Δασκαλόπουλος θα βρίσκεται σ' αυτό της Τρίπολης με την Κέρκυρα.
Τα δύο παιχνίδια θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη και αμφότερα θα γίνουν στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου και τα ματς είναι νοκ-άουτ. Όπως ανακοίνωση η ΕΠΟ ο κ. Δασκαλόπουλος του νομού Κορινθίας θα βρίσκεται στην Τρίπολη για την αναμέτρηση του Αστέρα με την Κέρκυρα, ενώ απ' το νομό Αρκαδίας είναι ο συνάδελφός του, Γιάννης Δελφάκης, ο οποίος και θα διευθύνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό.
Αναλυτικά οι διαιτητές με τους βοηθούς τους:
Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 19:00
Διαιτητής: Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Βοηθοί: Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας), Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου)
Τέταρτος: Νίκος Ανούσος (Λακωνίας)
ΟΦΗ-Πανσερραϊκός 16:00
Διαιτητής: Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας)
Τέταρτος: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Καμία μετάδοση για "Μπάσκετ"
Γίνε μέλος στο Gazzetta Community για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή
Προσθήκη σχολίου
Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.
* Σημείωση: Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish