Δελφάκης στην Κρήτη - Δασκαλόπουλος στην Τρίπολη

Γιώργος Φραδελάκης
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Γιάννης Δελφάκης θα είναι ο... άρχων του αγώνα ΟΦΗ-Πανσερραϊκός για το Κύπελλο, ενώ ο Γιώργος Δασκαλόπουλος θα βρίσκεται σ' αυτό της Τρίπολης με την Κέρκυρα.

Τα δύο παιχνίδια θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη και αμφότερα θα γίνουν στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου και τα ματς είναι νοκ-άουτ. Όπως ανακοίνωση η ΕΠΟ ο κ. Δασκαλόπουλος του νομού Κορινθίας θα βρίσκεται στην Τρίπολη για την αναμέτρηση του Αστέρα με την Κέρκυρα, ενώ απ' το νομό Αρκαδίας είναι ο συνάδελφός του, Γιάννης Δελφάκης, ο οποίος και θα διευθύνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά οι διαιτητές με τους βοηθούς τους:

Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 19:00

Διαιτητής: Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Βοηθοί: Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας), Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου)
Τέταρτος: Νίκος Ανούσος (Λακωνίας)

 

ΟΦΗ-Πανσερραϊκός 16:00

Διαιτητής: Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας)
Τέταρτος: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας)

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα