Πέφτουν κορμιά στο Περιστέρι

Gazzetta team
Πέφτουν κορμιά στο Περιστέρι

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ατρόμητος και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Περιστέρι (20.00 OTESport1) με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Την μισή χρονιά παίζουν οι «κίτρινοι» μετά την άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα.

Μία ανάλογη πορεία με την περσινή όπου έφτασαν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου θέλουν στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος έχει στους στόχους του το Κύπελλο και όπως δήλωσε και ο Γιώργος Δώνης η διάκριση στον θεσμό είναι υποχρέωση. Το ευχάριστο για τους «κυανόλευκους» αποτελεί το γεγονός ότι με εξαίρεση τον Τομάς ο οποίος αντιμετωπίζιε πρόβλημα στην μέση δεν υπάρχουν προβλήματα.

Από ην πλευρά του ο Άρης παίζει την μισή χρονιά στο Περιστέρι. Μετά την όχι και τόσο καλή πορεία στο πρωτάθλημα οι «κίτρινοι» ψάχνουν την εξιλέωση μέσω του Κυπέλλου. Μιχαλήτσος–Σεμερτζίδης θα είναι ξανά το υπηρεσιακό δίδυμο στο πάγκο με του δύο να προβληματίζονται για το επιθετικό κομμάτι αφού μόνο ο Σουλτάνι έχει μείνει μετά τις αποχωρήσεις Ιάκομπ και Τσέζαρεκ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα