Αμφίβολος ο Τόμας με Άρη

Gazzetta team
Αμφίβολος ο Τόμας με Άρη

bet365

Ο Γουέιν Τόμας έχει παρουσιάσει πρόβλημα στην μέση, και δεν είναι η πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να κρίνεται αμφίβολος για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη, ενώ θα υποβληθεί σε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων.

Ο Γουέιν Τόμας παραπονέθηκε για πόνους στη μέση, τους οποίους ένιωσε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και τέθηκε εκτός αποστολής για το ματς με τον Άρη. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι αντίστοιχο, μια και ο Βρετανός άσος είχε πάλι πρόβλημα με τη μέση του λίγη ώρα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την 3η αγωνιστική, όπου και πάλι δεν είχε αγωνιστεί.

Επιπλέον, στο πρόσφατο ματς του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική εικόνα παρακάτω, ο άσος των Περιστεριωτών προφυλάσσει το συγκεκριμένο σημείο.

Με δεδομένο τα προβλήματα του Τόμας στη μέση δεν εμφανίζονται για πρώτη φορά και επειδή η διάγνωσή τους δεν είναι τόσο απλή όπως σε άλλα σημεία, το τιμ του Ατρόμητου θα υποβάλει τον έμπειρο αμυντικό σε μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί το πρόβλημα και αναλόγως ο Γιώργος Δώνης θα αποφασίσει για την συμμετοχή του στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη, την ερχόμενη Πέμπτη.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα