«Κρεμόταν το χέρι του»!

«Κρεμόταν το χέρι του»!

Θανάσης Λιοντζόπουλος
«Κρεμόταν το χέρι του»!

bet365

Ο γιατρός του αγώνα Εθνικού Αστέρα- ΠΑΟΚ Ναπολέων Αναγνώστου μίλησε στο gazzetta.gr για τον τραυματισμό του επόπτη Γουργιώτη από καρέκλα, που ήταν και ο λόγος διακοπής του ματς Κυπέλλου. «Κρεμόταν το χέρι του. Δεν μπορούσε να κρατήσει το σημαιάκι».

Βρήκαμε τον γιατρό του αγώνα και ήταν ειλικρινής. Αν και γέννημα-θρέμμα Καισαριανιώτης, έχει ήσυχη τη συνειδησή του ότι έκανε αυτό που έπρεπε:

«Κρεμόταν το χέρι του. Μου είπε, «πονάω, δεν μπορώ να κρατήσω το σημαιάκι». Ως γιατρός έκανα αυτό που έπρεπε: τον έστειλα στο νοσοκομείο για ακτινογραφία και ορθοπεδική εκτίμηση» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου ως γιατρός που μου τυγχάνει περιστατικό με καρέκλα. Αυτό δεν το είδα, γιατί ήμουν στον πάγκο και μπροστά ήταν ο καμεραμάν, όμως πέρυσι, που μου είχε ξανασυμβεί σε άλλο παιχνίδι, την έφαγα εγώ και γλύτωσα ποδοσφαιριστή! Πέταξε κάποιος ανεγκέφαλος μία καρέκλα και έβαλα το χέρι, πάλι καλά που δεν τραυματίστηκα και έσωσα και τον ποδοσφαιριστή»

-Σε ποιο σημείο γιατρέ έγινε ο τραυματισμός;

«Μεταξύ σπονδυλικής στήλης και ωμοπλάτης, του έκανε ένα αιμάτωμα που ήταν 12x8. Το μέτρησα. Το σημείο που κτυπήθηκε ήταν στη βάση της ακάνθας. Στην αρχή νόμζα ότι του είχε βγει ο ώμος».

-Τι έλεγε;

«Ότι πονούσε. Του είπα έλα στα αποδυτήρια να σε εξετάσω. Στην αρχή του έβαλα και αλοιφή. Είδα όμως ότι κρεμούσε το χέρι του και δεν μπορούσε να σηκώσει το σημαιάκι. Του το έδεσα με επίδεσμο με τέτοιον τρόπο ώστε να μην πονάει και τον έστειλα για εξετάσεις».

-Το σημαιάκι δεν μπορούσε να το σηκώσει, ήταν το καλό του χέρι;

«Είναι αριστερόχειρας και ο τραυματισμός έγινε σε εκείνο το σημείο που σας προανέφερα. Ισως αν ήταν από το άλλο χέρι, να έβγαζε το ματς, εφόσον φυσικά άναβε εκείνος το πράσινο φως ότι μπορούσε να ξεπεράσει το θλαστικό του τραύμα».

- Τι έλεγαν οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα και του ΠΑΟΚ;

«Ρωτούσαν σε τι κατάσταση είναι ο επόπτης. Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα κ. Αδαμάκης άκουσα να λέει για προβοκάτσια. Εγώ πιστεύω ότι έκανα τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα, Μακάρι να μην συμβαίνουν αυτά στα γήπεδα και να ολοκληρώνονται οι αγώνες ομαλά. Να πηγαίνουν όλοι οι άνθρωποι στα σπίτια τους υγιείς. Αχρείαστοι να… είμαστε!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα