«Πέσιμο» σε Καλόπουλο! (video)

Gazzetta team
«Πέσιμο» σε Καλόπουλο! (video)

bet365

Δείτε σε video την επίθεση 30 κουκουλοφόρων προς τον Δημήτρη Καλόπουλο στο 89' του αγώνα Πόντιοι Κατερίνης-Ξάνθη! Έκπληκτος δήλωσε ο διαιτητής. Τι έγραψε στο ΦΑ.

Ο αγώνας των Ποντίων Κατερινής με την Ξάνθη (που μεταδίδονταν και από το κανάλι του ΟΤΕ) είχε φτάσει στο 89' και όλοι περίμεναν να ολοκληρωθεί, καθώς δεν υπήρχε και αγωνιστικό ενδιαφέρον από την στιγμή που οι Ξανθιώτες ήταν μπροστά με 2-0.

Εκεί όμως που όλα έδειχναν ήρεμα, εντελώς ξαφνικά από τη μία γωνία του γηπέδου, περισσότεροι από 30 με 40 κουκουλοφόροι έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον διαιτητή της συνάντησης Δημήτρη Καλόπουλο. Ο αγώνας όπως ήταν φυσικό διακόπηκε για λίγα λεπτά και όπως φάνηκε και από την τηλεόραση υπήρξε και μία σύλληψη.

Μετά την φυγή των κουκουλοφόρων και από την στιγμή που δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά.

Δείτε το video από την επίθεση.

Η έκπληξη του Καλόπουλου

Από κει και πέρα, ο Καλόπουλος στο φύλλο αγώνος ανέφερε πως στο 88΄ περίπου 30 άτομα, έσπασαν την κεντρική πόρτα εισόδου του γηπέδου, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας κουκούλες και κράνη και κινήθηκαν εναντίον του με προφανή σκοπό να του επιτεθούν.

Ο διεθνής διαιτητής, ολοκληρώνοντας τη σύνταξη του Φ.Α. σημείωσε πως χάρη στην άμεση και έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας, οι άγνωστοι δεν κατάφεραν να τους χτυπήσουν και το παιχνίδι τελείωσε κανονικά. Εκτίμηση του αποτελεί πως δεν ήταν οπαδοί ούτε των Ποντίων, ούτε της Σκόντα Ξάνθης.

Πάντως, κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο ανέφερε: «Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε, όπως ξάφνιασε και όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα