Νίκη 300.000 ευρώ!

Νίκη 300.000 ευρώ!

Νίκη 300.000 ευρώ!

bet365

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Κατερίνη την Τετάρτη για τον θεσμό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πιερικό, και σε περίπτωση νίκης θα φουσκώσουν τους λογαριασμούς τους κατά 300.000 ευρώ.

Η νίκη του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Πιερικό για την φάση των 32 στο κύπελλο είναι επιβεβλημένη στους ερυθρόλευκους παίκτες. Φυσικά το κίνητρο είναι να συνεχίσουν στον θεσμό, αφού η κατάκτησή του είναι μέσα στους στόχους της ομάδας. Ωστόσο, οι παίκτες των Πειραιωτών έχουν και άλλο ένα κίνητρο, αφού θα ολοκληρώσουν ένα σερί που θα γεμίσει τις τσέπες τους!

Μετά την νικηφόρα αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, όπου ελέω Ντόρτμουντ δεν ήρθε η πρόκριση στους 16 του Champions League, ο πρόεδρος της ομάδας ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές πως στα μάτια του είχαν περάσει και ως εκ τούτου αν επικρατήσουν στα τέσσερα ματς που απομένουν ως το τέλος της ημερολογιακής χρονιάς θα μοιραστούν το πριμ της πρόκρισης στο Champions league, ύψους 300.000 ευρώ.

Εννοείται ότι, χωρίς ίχνος υποτίμησης του Πιερικού, ο Ολυμπιακός είναι κατά πολύ ανώτερος (στα χαρτιά) και θέλει να το αποδείξει και στο γήπεδο, επομένως το οικονομικό κίνητρο δεν είναι το πιο σημαντικό σε αυτό το ματς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι και την περασμένη σεζόν ο σύλλογος δεν κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο.

Γι' αυτό άλλωστε οι παίκτες της ομάδας μετά το ματς με τον ΠΑΣ δεν ξεχνούσαν ότι υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι μέχρι τις διακοπές, και μόνο στα... ψιλά δεν περνάει η αναμέτρηση της Τρίτης.

Όπως και να το κάνουμε όμως, εκτός από το γόητρο της ομάδας και την θεωρητικά αγωνιστική της ανωτερότητα, δεν είναι και λίγο να πηγαίνουν οι ερυθρόλευκοι για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους με μπόνους 300.000 ευρώ...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα