«Αιώνιος» ο τελικός!

Gazzetta team
«Αιώνιος» ο τελικός!

bet365

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ των γυναικών, όπου περιμένει ήδη ο Παναθηναϊκός, φτάνοντας εύκολα στην επικράτηση με 3-0 επί της ΑΕΚ.

Στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη στο κλειστό του Ρέντη, οι ερυθρόλευκες δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες στην προσπάθεια να φτάσουν στον στόχο κόντρα στην πρωταθλήτρια, που γνώρισε την πρώτη της ήττα για φέτος, και στις 7 Απριλίου στην Πρέβεζα θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μια μέρα νωρίτερα οι «πράσινες» εξασφάλιζαν πρώτες το εισιτήριο με 3-1 επί του Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη. «Για να κερδίσεις την πρωταθλήτρια ΑΕΚ πρέπει να κάνεις την υπέρβαση και να παίξεις τέλεια. Αυτό έκαναν τα κορίτσια και τους αξίζουν συγχαρητήρια που νίκησαν με 3-0 σετ την ομάδα που σε ολόκληρο το πρωτάθλημα είχε χάσει 3 σετ» τόνισε μετά το τέλος του ημιτελικού ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος.

Και συμπλήρωσε: «Στους τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να παραμείνει το κύπελλο στον Πειραιά».

Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-22
Ολυμπιακος (Σωτήρχος): Κοσμά 11, Γιακουμή 11, Καβαθά 5, Νοσέκοβα 11, Τένεβα 14, Χριστοδούλου 7, Δηλαβέρη λ. υποδ. 67 %/ Σίμανιτς.
ΑΕΚ (Οικονόμου): Ντόγκανιτς 11, Κις 15, Τζανακάκη 6, Μποροβίντσεκ 6, Παπαγεωργίου 4, Παπαφωτίου 1, Σάκουλα λ. υποδ 36%/ Γκούζου 1, Κουνάδη, Γκιουζέλη.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα