Βάζουν τα δυνατά τους

Κατερίνα Παλαιάκη
Βάζουν τα δυνατά τους

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Εθνική χάντμπολ των ανδρών συνεχίζει τις προπονήσεις της στη Θεσσαλονίκη εν όψει των υποχρεώσεών της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, γνωρίζοντας το δύσκολο της αποστολής της.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμετράται την προσεχή Τετάρτη (27/10) στο Ζλιν με Τσεχία ενώ τέσσερις μέρες μετά υποδέχεται στην Ξάνθη τη Νορβηγία, δύο αναμετρήσεις στις οποίες δεν μπορεί να χαρακτηριστεί φαβορί, όχι μόνο λόγω της δυναμικότητας των αντιπάλων, αλλά περισσότερο της δικής της ετοιμότητας.

Παρόλα αυτά, όπως τόνισε και το δίδυμο των Ομοσπονδιακών προπονητών, Νίκος Μάντζος και Παναγιώτης Ιατρούδης, οι διεθνείς μας κάνουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να παρουσιαστούν όσο γίνεται πιο έτοιμοι, διεκδικώντας το εισιτήριο για τα τελικά της Σερβίας.

«Ξεκινάμε μία δύσκολη αποστολή για πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει το 2012 στη Σερβία. Ξέρουμε πως είμαστε το αουτσάϊντερ του ομίλου. Μας περιμένει μία δύσκολη εβδομάδα, με αναμετρήσεις με τα δύο φαβορί του ομίλου, Τσεχία και Νορβηγία. Θα θέλαμε να βρισκόμαστε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και να είχαμε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας, ώστε να ενσωματωθούν τα παιδιά που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους διεθνείς του εξωτερικού», σχολίασαν αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Και συνέχισαν: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, ώστε να εισπράξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο περισσότερα απ΄ όσα περιμένουμε και είμαστε σε θέση από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας αυτή την περίοδο. Για το λόγο αυτό θα στηριχτούμε ιδιαίτερα στα ψυχικά αποθέματα και στην ελληνική ψυχή των παιδιών της εθνικής ομάδας».
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα