Στη Βουλγαρία για Αll Star & γυναίκες ο Ρόντμαν
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Το προσεχές Σάββατο (7/04) στη Βουλγαρία έχουν All Star με επίτιμο καλεσμένο τον Ντένις Ρόντμαν που θα βρεθεί εκεί όχι μόνο για να παίξει μπάσκετ, αλλά κι επειδή του αρέσουν οι Βουλγάρες.
Ο «The Worm» θα παρευρεθεί στο All Star της Βουλγαρίας, όπου θα μιλήσει σε νέα παιδιά για το πως να προετοιμάζονται πριν τα παιχνίδια.
Κατά την άφιξή του στην χώρα είπε στους δημοσιογράφους πως έμαθε αρκετά γι' αυτούς μέσω ίντερνετ, αλλά ειδικότερα για τις γυναίκες! «Έμαθα κάποια πράγματα από τη Βουλγαρία μέσω ίντερνετ και οι γυναίκες οφείλω να ομολογήσω πως είναι πανέμορφες!»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
