Ο Αουτουόρι στο Κατάρ

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σε Βραζιλιάνικα χέρια πέρασε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Κατάρ, με τον 65χρονο Πάουλο Αουτουόρι να καλείται να «βάλει» την ομάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Πάουλο Αουτουόρι ήταν μέχρι πρότινος το προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας του Κατάρ, ωστόσο μετά από απόφαση των υπευθύνων, και φυσικά με την σύμφωνη γνώμη του 65χρονου τεχνικού, ο Αουτουόρι ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής Ανδρών της χώρας.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής γίνεται ο τέταρτος τεχνικός που κάθεται στον πάγκο του Κατάρ τον τελευταίο χρόνο, και ουσιαστικά η αποστολή του είναι να οδηγήσει την ομάδα στο Μουτιάλ του 2014.

Ο Αουστόρι έχει καθίσει επίσης και στον πάγκο της Εθνικής του Περού, αλλά και στη Σάο Πάουλο με την οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το 2005.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα